تولید 14 نوع محصول گواهی شده در سطح استان اصفهان
رئیس گروه محیط زیست و سلامت غذای سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان گفت: در سال جاری شاهد توسعه تولید محصولات گواهی شده در تمامی 24 شهرستان هستیم.
تولید نهالهای باکیفیت و مناسب در استان اصفهان
نظارت مناسبی بر نهالستانهای دارای مجوز شکل گرفت تا نهال با کیفیت تولید و به دست مصرف کننده رسانده شود.
با بررسی آمار یک ماهه ،افزایش 50 درصدی جوجه ریزی در کاشان
مدیر جهاد کشاورزی کاشان گفت: جوجهریزی در مرغداریهای این شهرستان نسبت به ماه گذشته 50 درصد افزایش داشته است.
رشد تولید خاویار در استان اصفهان
پرورش ماهیان خاویاری یکی از رشتههای آبزیپروری در استان است که همگام با سایر نقاط کشور با توجه به بهرهبرداری و بهرهوری از شرایط آب و امکانات و الزامات مربوطه توسط بخش خصوصی قابل اجرا میباشد.
تسهیل تجاریسازی فناوریهای شرکتهای دانشبنیان
رییس سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی استان اصفهان گفت: سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی به عنوان معبر اصلی ورود دانش به بخش کشاورزی به دنبال تغییر الگوی کشت در بخش کشاورزی است.
رتبه اول اصفهان در تولید گوشت شترمرغ در کشور
مدیرامور طیور سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان گفت: میزان تولید گوشت شترمرغ در 9 ماهه نخست امسال در استان اصفهان حدود 1300 تن برآورد میشود.
فروش بیش از 20400 تومانی مرغ تخلف است
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان گفت: سیاست دولت در بخش تولید گوشت مرغ بر این است که وزن مرغ تولیدی را استاندارد کند و اجازه ندهد بیش از 2 کیلو شود.
فرصت تولید آبزیان در منابع آبی استان اصفهان
مدیر شیلات و امور آبزیان سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان گفت: منابع آبی که در مناطق مستعد استان وجود دارد همواره بستر مناسبی برای تولید آبزیان، کسب درآمد و اشتغالزایی برای بهرهبرداران خود بوده است.
اصفهان رتبه دوم تولید گوشت سفید و تخم مرغ کشور را دارد
رییس سازمان جهاد کشاورزی اصفهان گفت: این استان با داشتن 1800 واحد مرغداری و تولید سالانه 205 هزار تن گوشت سفید و 105 هزار تن تخم مرغ، رتبه دوم تولید کشور را در این حوزهها دارد.
برگزاری کارگاه آموزشی کنترل تلفیقی عوامل خسارتزای گلخانهای
اجرای طرح کنترل بیولوژیک در سطح 12 هکتار در شهرستانهای اصفهان، دهاقان، تیران و کرون، نجف آباد، مبارکه، خمینی شهر، فلاورجان و شهرضا قابل اجرا میباشد