رتبه اول اصفهان در تولید گوشت شترمرغ در کشور
مدیرامور طیور سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان گفت: میزان تولید گوشت شترمرغ در 9 ماهه نخست امسال در استان اصفهان حدود 1300 تن برآورد میشود.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از روابط عمومی جهاد کشاورزی استان اصفهان، علی دهقانی افزود: در این راستا، استان اصفهان در تولید گوشت شتر مرغ رتبه اول را در کشور به خود اختصاص داده است.
وی بیان داشت: صددر صد تولید گوشت شترمرغ در استان مصرف میشود و صادرات گوشت آن
را به خارج از کشور نداریم، اما صادرات جوجه شترمرغ به خارج از
استان با میزان 40 هزار قطعه را داریم.
دهقانی ادامه داد: بیشترین میزان گوشت شترمرغ در استان به ترتیب در شهرستانهای
اصفهان، نجف آباد، شهرضا، خمینی شهر، دهاقان، تیران و کرون و کاشان تولید میشود.
مدیر امور طیور سازمان جهاد کشاورزی گفت: میزان کشتار شترمرغ 3500 قطعه ماهیانه در استان
برآورد میشود که علاوه بر گوشت شترمرغ سایر محصولات از جمله چرم، پوست، تخم بدون
نطفه آن نیزاز ارزش بالایی برخوردار است.
وی افزود: گوشت شترمرغ چربی و گلسترول بسیار کمتری نسبت به گوشت گاو و
گوسفند دارد و غنی از پروتئین است و قابلیت هضم و میزان آهن بسیار بالایی دارد.
دهقانی خاطرنشان کرد: سرانه مصرف گوشت شترمرغ در ایران حدود 50 گرم است که متاسفانه هنوز مصرف گوشت شترمرغ در
میان مردم فرهنگ سازی نشده است که افزایش سرانه آن نیازمند فرهنگ سازی است.
او در ادامه بیان کرد: با توجه به وجود تعداد قابل توجهی از واحدهای پرورش شترمرغ
فاقد مجوز در استان، ساماندهی این واحدها توسط سازمان جهاد کشاورزی استان در
دستور کار قرار دارد و تسهیلاتی بدین منظور از جمله واگذاری اراضی ملی برای افرادی
که ملزم به جابجایی واحدهای خود هستند پیشبینی شده است.
دهقانی گفت: فقدان صنایع تبدیلی محصولات شترمرغ یکی از مهمترین موانع رشد و
توسعه این صنعت و همچنین یکی از مهمترین دلایل عدم صادرات محصولات شترمرغ به خارج
از کشور است.