نشست هم‌اندیشی وزرای ادوار مختلف کشاورزی

نشست هم‌اندیشی وزرای ادوار مختلف کشاورزی به دعوت غلامرضا نوری به منظور بهره‌مندی از تجربیات و دیدگاه‌ها در حوزه کشاورزی برگزار شد.
 
به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت جهاد کشاورزی، غلامرضا نوری وزیر جهاد کشاورزی شامگاه سه‌شنبه ۲۷ آذر ماه میزبان ۶ تن از وزرای سابق بود. 
 
وزیر جهاد کشاورزی دولت چهاردهم ضمن قدردانی از پذیرش دعوت از سوی وزرای سابق، با سودمند دانستن جلساتی بدین شکل و طرح نظرات و دغدغه‌ها، عنوان کرد: حاضرین جلسه در طول ۴۰ سال گذشته، سال‌های متمادی در حوزه کشاورزی مسوولیت داشته‌اند که موجب کسب تجارب ارزشمند و گرانبهایی شده و ما تلاش خواهیم کرد ضمن برگزاری جلسات مستمر و فصلی، از این تجارب بهره‌مند شویم.
 
نوری ادامه داد: در کنار مجمع مشورتی وزرای ادوار جهاد کشاورزی، یک هیات اندیشه‌ورز تشکیل خواهد شد تا از نظرات کارشناسان و متخصصان امر که در این حوزه تجارب اجرایی و سوابق علمی دارند، استفاده کنیم.
 
لازم به ذکر است؛ محمد سلامتی (۵۹-۶۲)، عباسعلی زالی (۶۲-۶۷)، محمود حجتی (۷۹-۸۴) و (۹۲-۹۸)، صادق خلیلیان (۸۸-۹۲) و محمدعلی نیکبخت (۱۴۰۲-۱۴۰۳) به همراه داود دانش جعفری عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام و وزیر اقتصاد دولت نهم ۶ وزیری بودند که به ساختمان ۱۶ طبقه خیابان طالقانی آمدند تا تجربیات، نظرات، دیدگاه‌ها و دغدغه‌های خود در حوزه کشاورزی را با وزیر جهاد کشاورزی به اشتراک بگذارند.
کلمات کلیدی
{author_name}
تصویر نویسنده :

احمد  سناویز
عکاس

احمد سناویز