• 1405/05/11 - 10:30
  • - تعداد بازدید: 3
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

۸.۶ همت محصول گندم توسط تعاون روستایی همدان خریداری شد

مدیر تعاون روستایی همدان از خرید تضمینی ۸.۶ همت محصول گندم از کشاورزان و گندمکاران این استان توسط تعاون روستایی خبر داد.

گندم66

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان همدان، اکبری اظهار کرد: همزمان با آغاز برداشت گندم و آغاز رسمی فعالیت مراکز خرید استان همدان، از ۱۰ تیرماه تا شنبه ۱۰ مرداد طی یک ماه گذشته ۱۷۶ هزار تن گندم به ارزش ۸.۶ همت توسط مراکز خرید تعاون روستایی استان خریداری شده که در این رابطه همچنان خریداری گندم از گندمکاران سطح استان تا پایان برداشت گندم ادامه دارد.

 

مدیر تعاون روستایی استان همدان گفت: در سال گذشته ۴۱ مرکز مربوط به تعاون روستایی استان خرید تضمینی گندم کشاورزان را بر عهده داشتند که در سال‌جاری نیز همین تعداد مرکز خرید برای خرید تضمینی گندم کشاورزان اختصاص داده شده است.

 

اکبری با بیان اینکه هر ساله ۵۰ درصد خرید تضمینی گندم استان همدان توسط مراکز خرید تعاون روستایی استان انجام می‌شود، خاطرنشان کرد: بر اساس پیش‌بینی جهاد کشاورزی استان، در سال‌جاری استان همدان دارای ۴۰۰ هزار تَُن خرید تضمینی گندم خواهد بود که با تحقق این پیش‌بینی به‌طور قطع از این میزان خرید گندم، ۳۰۰ هزار تُن آن توسط مراکز خرید تعاون روستایی استان انجام خواهد شد.

 

اکبری گفت: در سال گذشته ۲۱۶ هزار تُن گندم توسط مراکز خرید تعاون روستایی استان همدان از گندمکاران خریداری شده است.

  • گروه خبری : منتخب استانها,استان همدان
  • کد خبر : 281690
کلمات کلیدی
محمدرضا شیر علی پور همدان
خبرنگار

محمدرضا شیر علی پور همدان