• 1405/01/07 - 08:01
  • - تعداد بازدید: 4
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

پیش بینی برداشت قصیل جو در سطح بیش از ۲۲۰ هکتار از مزارع شهرستان گرمسار

در راستای توسعه کشت زراعت علوفه، پیش بینی می شود در سالجاری تا پایان فروردین ۲۲۰ هکتار از زمین های کشاورزی شهرستان گرمسار، زیر کشت جو به صورت قصیل برداشت شود.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت جهادکشاورزی و به نقل از روابط عمومی سازمان جهادکشاورزی استان سمنان، جورابلو مدیر جهاد کشاورزی شهرستان گرمسار گفت: علوفه سبز جو دراوایل مهرماه کشت می شود و اوایل بهار، مورد چرای دام قرار گرفته و یا برای تامین علوفه دامداری‌های سنتی برداشت می‌شود.

وی اظهار داشت: با توجه به تقاضای بالا و نیاز دامداری های سنتی و صنعتی به علوفه، و توسعه کشت توام غلات ولگوم سطح زیر کشت این محصول، در سال‌های اخیر افزایش پیدا کرده که در اواخر فصل زمستان و اوایل بهار جهت تامین کمبود علوفه و خوراک جهت رفع احتیاجات نگهداری دام ها استفاده می شود که بخشی از خوراک علوفه ای دام ها تامین می‌شود.

ایشان در پایان اظهار داشت: استفاده از قصیل جو در تأمین خوراک دام باعث صرفه‌جویی در مصرف آب به علت برداشت زود هنگام محصول قبل از شروع فصل گرما و استفاده از اراضی کوچک که امکان کشت مکانیزه غلات در آن وجود ندارد می شود.

  • گروه خبری : منتخب استانها,استان سمنان
  • کد خبر : 251995
کلمات کلیدی
روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان نرگس افضلی
خبرنگار

روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان نرگس افضلی