اجرای ۴ طرح عمرانی عشایری با  ۳۴ میلیارد تومان اعتبار در مناطق عشایری خداآفرین و کلیبر

اجرای ۴ طرح عمرانی عشایری با ۳۴ میلیارد تومان اعتبار در مناطق عشایری خداآفرین و کلیبر

مدیرکل امور عشایر آذربایجان‌شرقی در بازدید میدانی از طرح‌های عمرانی مناطق عشایری شهرستان‌های خداآفرین و کلیبر، بر لزوم تسریع در بهبود زیرساخت‌های خدمات‌رسانی و رفع موانع اجرایی این طرح‌ها تأکید کرد.

ذخیره‌سازی مطلوب کالاهای اساسی در خراسان جنوبی/ مراکز خرید تضمینی گندم آماده خدمت‌رسانی به کشاورزان

ذخیره‌سازی مطلوب کالاهای اساسی در خراسان جنوبی/ مراکز خرید تضمینی گندم آماده خدمت‌رسانی به کشاورزان

رئیس سازمان جهادکشاورزی خراسان جنوبی با تأکید بر ثبات در بازار اقلام ضروری گفت: با برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته، تمامی کالاهای اساسی مورد نیاز مردم استان تأمین شده است و هیچ‌گونه کمبودی در شبکه توزیع وجود ندارد.

مرکز اصلاح نژاد زنبور عسل گیلان وارد فاز توسعه محصولات جانبی شد

مرکز اصلاح نژاد زنبور عسل گیلان وارد فاز توسعه محصولات جانبی شد

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان گیلان گفت: مرکز پرورش و اصلاح نژاد زنبور عسل گیلان در اطاقور لنگرود، پس از موفقیت در برنامه‌های اصلاح نژادی و تولید ملکه‌های بومی، امسال با مشارکت بخش خصوصی وارد مرحله توسعه محصولات جانبی مانند ژل رویال، گرده، موم و بره‌موم شد.

 پیش‌بینی برداشت بیش از ۴۰۰ هزار تن گندم در ایلام

پیش‌بینی برداشت بیش از ۴۰۰ هزار تن گندم در ایلام

مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان ایلام از آغاز رسمی برداشت و خرید تضمینی گندم در این استان خبر داد و گفت: پیش‌بینی می‌شود امسال بیش از ۴۰۰ هزار تن گندم در ایلام تولید شود که حدود ۲۸۰ تا ۳۰۰ هزار تن آن به‌صورت تضمینی توسط دولت خریداری خواهد شد.