• 1404/06/16 - 13:07
  • - تعداد بازدید: 1
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین:

حمایت از تولیدکننده و مصرف‌کننده وظیفه اصلی جهادکشاورزی است

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین، در نشست بررسی مشکلات مرغداران استان، با تأکید بر نقش حمایتی این سازمان از تولیدکنندگان و مصرف‌کنندگان، گفت: رفع موانع تولید و تعیین قیمت تمام شده واقعی محصولات اساسی، از جمله وظایف اصلی سازمان جهاد کشاورزی است.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین حریری مقدم در این نشست افزود: سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین متولی و وظیفه حمایت از تولیدکننده و هم مصرف‌کننده را بر عهده دارد، پس در این راستا هم رفع موانع تولید بر عهده ما است .

رئیس سازمان جهاد کشاورزی قزوین با اشاره به نقش استان در تأمین مرغ تهران، اظهار داشت: "با توجه به معین بودن استان ما که موظف به تامین مرغ تهران هستیم، این سیاست تامین مرغ در راستای تنظیم قیمت مرغ تهران می باشد."

حریری مقدم با تأکید بر اهمیت ایجاد زنجیره مرغ استانی، به تشکل‌های مربوطه پیشنهاد داد یک زنجیره مرغ استانی ایجاد کنند و افزود: با توجه به وجود چندین تشکل و مجموعه مربوط به مرغ، پیشنهاد می‌شود خود این تشکل‌ها یک زنجیره مرغ استانی ایجاد شود و ما تماماً پشت این موضوع هستیم و برای به وجود آمدن این زنجیره کامل استانی تسهیل‌گری می‌کنیم.

وی در پایان بر ایجاد شفافیت در عرضه و تقاضای مرغ تأکید کرد و گفت: با ایجاد سامانه و کارتخوان‌های مخصوص که متصل به کد ملی افراد است، شفافیت ایجاد می‌شود و مشخص می‌شود چقدر مرغ قابل عرضه داریم، چقدر کشتار کنیم و بازار عرضه و تقاضا معلوم می‌شود.

  • گروه خبری : منتخب استانها,استان قزوین
  • کد خبر : 211760
کلمات کلیدی
روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین کیانوش کاکاوند
خبرنگار

روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین کیانوش کاکاوند