• 1404/08/01 - 07:56
  • - تعداد بازدید: 61
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

حرکت به‌سوی تولیدات کیفی؛ راه توسعه کشاورزی خراسان رضوی

رئیس سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی گفت: برای رسیدن به کشاورزی پایدار و رقابت‌پذیر، باید به سمت تولیدات کیفی و مبتنی بر فناوری حرکت کنیم. امروز دیگر کمیت به‌تنهایی کافی نیست؛ آنچه ارزش‌آفرینی می‌کند، کیفیت محصول و تکمیل زنجیره‌های تولید است.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از سازمان جهاد کشاورزی استان خراسان رضوی، مجید جعفری در حاشیه بیست‌و‌پنجمین نمایشگاه تخصصی صنایع غذایی و ماشین‌آلات که در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی مشهد برگزار شد، با تأکید بر ضرورت تغییر رویکرد در بخش کشاورزی و با بیان اینکه بخش کشاورزی نیازمند تحول در شیوه‌های تولید و فرآوری است، افزود: «با بهره‌گیری از روش‌های نوین، می‌توان صنایع غذایی را شکوفا کرد و زمینه افزایش ارزش افزوده محصولات کشاورزی را فراهم ساخت. زنجیره‌های تولید و زنجیره ارزش زمانی معنا پیدا می‌کنند که تمامی حلقه‌های آن — از مزرعه تا بازار — به‌صورت هماهنگ و هدفمند عمل کنند.»

رییس سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی همچنین با اشاره به اهمیت برگزاری نمایشگاه‌های تخصصی گفت: «نمایشگاه صنایع غذایی و ماشین‌آلات، فرصت مناسبی برای معرفی فناوری‌های نو، تبادل تجربه و آشنایی فعالان حوزه کشاورزی و صنعت با ظرفیت‌های جدید است. این رویدادها می‌توانند زمینه‌ساز همکاری‌های مؤثر میان بخش‌های تولید، صنعت و بازار باشند.»

جعفری در پایان اظهار داشت: «حرکت به سمت تولیدات کیفی و پایدار، نه‌تنها موجب ارتقای جایگاه کشاورزی خراسان رضوی در کشور می‌شود، بلکه به افزایش صادرات، ایجاد اشتغال و تقویت اقتصاد محلی نیز کمک خواهد کرد.

  • گروه خبری : منتخب استانها,استان خراسان رضوی
  • کد خبر : 224879
کلمات کلیدی
روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی  استان خراسان رضوی
خبرنگار

روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان خراسان رضوی