• 1404/06/10 - 15:32
  • - تعداد بازدید: 1140
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
رئیس کل بانک مرکزی:

تسهیلات خرید تراکتور برای کشاورزان فراهم می‌شود

رئیس کل بانک مرکزی گفت: باید مدلی طراحی شود که امکان پرداخت تسهیلات خرید تراکتور برای کشاورزی به سرعت فراهم شود.

 

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان آذربایجان شرقی، محمدرضا فرزین امروز در جریان بازدید از گروه صنعتی تراکتورسازی ایران، این شرکت را یکی از افتخارات مردم ایران خواند و برای حل سه چالش اصلی آن قول مساعدت داد.

 

وی با اشاره به جایگاه ممتاز این گروه صنعتی، مشکلات پیش‌روی آن را در سه دسته اصلی طبقه‌بندی کرد و با اشاره به مشکل اول، یعنی موضوع لیزینگ تراکتور، اعلام کرد: این مسئله را از طریق بانک شهر حل خواهیم کرد. همچنین مجوزهای لازم تا پایان ماه جاری (شهریور) صادر می‌شود.

 

رئیس بانک مرکزی، مشکل دوم را کاهش توان مالی کشاورزان برای خرید تراکتور و لزوم ارائه تسهیلات به آنان عنوان کرد و افزود: از سال ۱۴۰۰ تسهیلاتی برای این منظور پرداخت می‌شد که متأسفانه متوقف شده است.

 

وی در ادامه راه‌حل جدیدی را پیشنهاد داده و تصریح کرد: باید مدلی طراحی شود که امکان پرداخت تسهیلات به سرعت برای کشاورزان فراهم شود. با این کار، تراکتورسازی نیز دیگر دغدغه‌ای برای فروش محصولات خود نخواهد داشت. 

 

رئیس کل بانک مرکزی در پایان، سومین چالش این شرکت را نیازهای ارزی برای واردات دانست و قول داد: تراکتورسازی از محل صادرات خود، ارزآوری دارد. ما برای تأمین مابه‌التفاوت ارز مورد نیاز این شرکت، برنامه‌ریزی خواهیم کرد.

  • گروه خبری : منتخب استانها,استان آذربایجان شرقی
  • کد خبر : 211164
مریم  مهدوی
خبرنگار

مریم مهدوی

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید