• 1404/12/16 - 09:46
  • - تعداد بازدید: 21
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

تداوم نظارت‌های بهداشتی دامپزشکی کردستان در روزهای اخیر

مدیرکل دامپزشکی استان کردستان گفت: با وجود شرایط خاص و حملات به برخی شهرهای استان، نظارت‌های بهداشتی بر مراکز تولید و عرضه فرآورده‌های دامی بدون وقفه ادامه داشته است.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان، کامران زیباکردار اعلام کرد: با هدف تأمین سلامت فرآورده‌های دامی مصرفی شهروندان، در طول هفته گذشته اکیپ‌های بازرسی دامپزشکی در سطح استان فعال بوده و نظارت‌های بهداشتی به صورت مستمر انجام شده است.

زیباکردار افزود: بر اساس این گزارش، طی این مدت ۷۸۸ مورد بازرسی بهداشتی از مراکز تحت پوشش صورت گرفته که در نتیجه آن ۱۱۸ کیلوگرم فرآورده دامی غیرقابل مصرف کشف و معدوم شده است.

وی یادآور شد: همچنین با توجه به تداوم فعالیت کشتارگاه‌های دام و طیور استان، نظارت‌های دقیق بهداشتی بر فرآیند تولید در این مراکز نیز انجام شده است.

وی افزود: از ۹ تا ۱۴ اسفندماه در کشتارگاه‌های استان کردستان در مجموع ۶۸۵ رأس دام سبک و سنگین به وزن بیش از ۷۲.۵ تن و ۴۹۵ هزار و ۶۷۷ قطعه مرغ به وزن حدود یک‌هزار و ۱۴۶ تن کشتار شده است.

مدیرکل دامپزشکی کردستان اضافه کرد: در جریان بازرسی‌های بهداشتی از دام‌های کشتاری نیز حدود ۱۳ تن فرآورده غیرقابل مصرف شناسایی، ضبط و معدوم‌سازی شده است.

  • گروه خبری : منتخب استانها,استان کردستان
  • کد خبر : 249007
کلمات کلیدی
یگانه فکور
خبرنگار

یگانه فکور