• 1404/08/10 - 07:44
  • - تعداد بازدید: 80
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

برداشت بیش از 7 هزار تن میگوی پرورشی از مزارع استان بوشهر

مدیرکل شیلات استان بوشهر از برداشت 7 هزار و 709 تن میگو از استخرهای پرورشی استان خبر داد و گفت: برداشت میگو پرورشی از مزارع ساحلی استان بوشهر تا آذر ماه ادامه دارد. 

 

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر، عقیل امینی اعلام کرد: سطح زیر کشت مزارع پرورش میگو در سواحل استان امسال به 4 هزار و 987 هکتار رسیده و ذخیره بچه میگو در 4 هزار و 571 استخر پرورشی انجام شده است.

وی با اشاره به برداشت تولیدات از مزارع پرورشی میگو تصریح کرد: تاکنون از یک‌هزار و 832 هکتار مزارع پرورش میگو 7 هزار و 709 تن برداشت شده است.

مدیرکل شیلات استان بوشهر با اشاره به ذخیره‌سازی 2.4 میلیارد قطعه بچه میگو در 4 هزار و 571 استخر در سواحل استان بوشهر خاطرنشان کرد: تاکنون برداشت محصول میگو پرورشی از یک‌هزار و 800 استخر انجام شده است.

امینی با بیان اینکه تولیدات میگو از اراضی پرورشی استان بوشهر به بازارهای داخلی و خارجی عرضه می‌شود گفت: پارسال بیش از 17 هزار تن میگو پرورشی از مزارع ساحلی استان بوشهر برداشت شد که بخش عمده‌ای از تولیدات به کشورهای مختلف صادر شد.

وی تصریح کرد: امسال با توجه به شرایط آب‌وهوا و مدیریت مناسب استخرهای پرورشی، پیش‌بینی می‌شود میزان برداشت نهایی تا پایان فصل برداشت، بیش از آمار سال گذشته باشد. با این وجود، هنوز بخش قابل توجهی از اراضی زیر کشت به مرحله برداشت نرسیده‌اند.

بر اساس آمارها، بیش از 4500 استخر فعال پرورش میگو در استان بوشهر به صورت شبانه‌روزی زیر نظر کارشناسان شیلات و بهره‌برداران محلی فعالیت دارند و با ارتقای سیستم‌های مکانیزه و مدیریت بهداشتی، انتظار می‌رود کیفیت و کمیت محصول نهایی در بازارهای داخلی و صادراتی با جهش مواجه شود.

امینی در پایان، خواستار تداوم حمایت‌های اعتباری و رفع بروکراسی‌های اداری در تسهیلات و صادرات شد و ابراز امیدواری کرد با تکمیل مراحل باقی‌مانده برداشت تا آذرماه، استان بوشهر جایگاه پیشروی خود در صنعت میگو کشور را تثبیت کند.

  • گروه خبری : منتخب استانها,استان بوشهر
  • کد خبر : 225679
کلمات کلیدی
روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر محمد بحرینی
خبرنگار

روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر محمد بحرینی