افزون بر ۲۳۷ میلیارد ریال غرامت به کشاورزان گیلانی پرداخت شد
معاون خدمات بیمهای بانک کشاورزی گیلان گفت: در سال زراعی جاری افزون بر ۲۳۷ میلیارد ریال غرامت به بیمهگذاران محصولات کشاورزی این استان پرداخت شد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان گیلان،پیمان عبداللهیفر با بیان اینکه این میزان غرامت به ۴۰۰ نفر از کشاورزان این استان پرداخت شد اظهار کرد: خسارت وارده به خزانه های برنج در سال زراعی جاری نیز بررسی و میزان غرامت برآورد و در شرف پرداخت قرار دارد.
وی با بیان اینکه در سال زراعی جاری (اول مهر) تاکنون بیش از ۳۸ هزار و ۶۲۶ کشاورز در گیلان بیمهنامه خریداری کردند، اضافه کرد: بیمه زراعت برنج ویژه طرح جهش تولید تا پایان ماه جاری و بیمه سایر محصولات دامی، شیلاتی و زنبور عسل همچنان ادامه دارد.
معاون خدمات بیمهای بانک کشاورزی گیلان در ادامه با تشریح اهمیت بیمه محصولات کشاورزی بیان کرد: این بیمه با توجه به تولیدات قابل توجه محصولات کشاورزی در این استان یک ضرورت است و کشاورزان باید به این موضوع توجه جدی داشته باشند.
وی با اشاره به نقش مهم صندوق بیمه محصولات کشاورزی در امنیت غذایی و معیشت روستایی تصریح کرد: این صندوق برای جبران خسارت کشاورزان فعالیت دارد از اینرو بیمهگذاری محصولات کشاورزی اهمیت بسزایی دارد.