• 1404/09/27 - 23:35
  • - تعداد بازدید: 107
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

افتتاح دو طرح کشاورزی و صنایع غذایی با اشتغال‌زایی بیش از ۲۰۰ نفر در قم

دو طرح کشاورزی و صنایع غذایی در بخش خلجستان و شهرک شکوهیه قم با حضور وزیر جهاد کشاورزی به بهره‌برداری رسید که زمینه اشتغال بیش از ۲۰۰ نفر را فراهم کرده است.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان قم، همزمان با سفر غلامرضا نوری، وزیر جهاد کشاورزی، به استان قم، دو طرح مهم در حوزه کشاورزی و صنایع غذایی در بخش خلجستان و شهرک صنعتی شکوهیه افتتاح شد.
 
در جریان این سفر، وزیر جهاد کشاورزی با آیت‌الله علیرضا اعرافی، رئیس مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه کشور، دیدار و گفت‌وگو کرد. آیت‌الله اعرافی در این دیدار با تأکید بر ضرورت تکیه بر پژوهش و مطالعه در تصمیم‌گیری‌های کلان اظهار داشت: بسیاری از بن‌بست‌ها ناشی از کم‌توجهی به تحقیقات علمی است و پیوند مؤثر میان وزارت جهاد کشاورزی، دانشگاه‌ها و حوزه‌های علمیه می‌تواند در حل مسائل اساسی حوزه آب، کشاورزی، منابع طبیعی و امنیت غذایی نقش‌آفرین باشد.
 
همچنین آیت‌الله سعیدی با اشاره به اهمیت معیشت مردم گفت: تولید و تأمین روزانه نیازهای اساسی مردم باید با دقت، شفافیت و نظارت مستمر همراه باشد و هرگونه واگذاری امور به‌گونه‌ای انجام شود که زمینه سوءاستفاده از بین برود.
 
آیت‌الله کریمی جهرمی نیز بر لزوم تداوم رسیدگی به معیشت مردم، کنترل گرانی‌ها، کاهش هزینه‌های زائد و حمایت از کشاورزان و تولیدکنندگان تأکید کرد.
 
وزیر جهاد کشاورزی در این دیدارها با اشاره به شرایط سخت آغاز به کار دولت، تحریم‌ها و فشارهای بین‌المللی، حمایت‌های مقام معظم رهبری و همراهی علما را پشتوانه اصلی دولت در عبور از این شرایط دانست و افزود: در جریان دفاع مقدس ۱۲روزه، تأمین مایحتاج عمومی در تمامی استان‌ها بدون هیچ‌گونه اختلال انجام شد.
 
نوری همچنین در جلسه بررسی آخرین مسائل و چالش‌های بخش کشاورزی استان قم، با تأکید بر جایگاه راهبردی این استان در امنیت غذایی کشور گفت: ایجاد و تقویت ذخایر نهاده‌های دامی و کالاهای اساسی در قم یک ضرورت ملی است. وی بر لزوم مقابله با بیابان‌زایی و پدیده ریزگردها در استان نیز تأکید کرد.
 
استاندار قم نیز در این جلسه با اشاره به شرایط خاص اقلیمی استان و چالش‌هایی نظیر کم‌آبی و ریزگردها، از آغاز عملیات اجرایی طرح‌های مقابله با ریزگردها، ساماندهی دامداری‌ها و پیشرفت واگذاری زمین برای احداث نیروگاه‌های خورشیدی خبر داد و گفت: قم می‌تواند در تأمین برق پاک و تقویت پدافند غذایی کشور نقش مؤثری ایفا کند.
 
نمایندگان مردم قم در مجلس شورای اسلامی نیز با تأکید بر ضرورت حفظ منابع محدود آب و محیط زیست استان و کنترل بازار، خواستار حمایت مؤثر از اقشار ضعیف و اقدام فوری برای جلوگیری از فشار بیشتر بر معیشت مردم شدند.
 
گفتنی است در پایان این سفر، دو طرح کشاورزی در بخش خلجستان و یک طرح صنایع غذایی در شهرک شکوهیه قم با ظرفیت اشتغال‌زایی بیش از ۲۰۰ نفر به بهره‌برداری رسید.
  • گروه خبری : منتخب استانها,استان قم
  • کد خبر : 234856
کلمات کلیدی
روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان قم محمدعلی مریزاد
خبرنگار

روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان قم محمدعلی مریزاد

تصاویر

فیلم ها