• 1404/10/09 - 09:24
  • - تعداد بازدید: 70
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

آغاز فعالیت ۳۰ واحد پرواربندی راکد استان مرکزی با تسهیلات حمایتی

مدیر امور دام سازمان جهاد کشاورزی استان مرکزی از فعال‌سازی ۳۰ واحد راکد پرواربندی با بهره‌مندی از تسهیلات حمایتی خبر داد و گفت: این اقدام در راستای طرح تعادل‌بخشی، افزایش تولید گوشت قرمز و حمایت از دامداران استان انجام شده است.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان مرکزی، غلامرضا جعفری اظهار داشت: در قالب طرح تعادل‌بخشی و فعال‌سازی واحدهای پرواربندی، مبلغ ۲ هزار و ۸۲۵ میلیارد ریال تسهیلات برای استان مرکزی پیش‌بینی شده که تاکنون بیش از نیمی از این اعتبار تخصیص یافته است.

وی افزود: بخشی از این تسهیلات به واحدهای فعال اختصاص یافته تا امکان تأمین و خرید علوفه مورد نیاز خود را داشته باشند؛ در همین راستا تاکنون ۱۷۰ واحد صنعتی و روستایی فعال از تسهیلات خرید علوفه بهره‌مند شده‌اند و ۱۱۰ پرونده دیگر نیز در دست بررسی قرار دارد.

مدیر امور دام سازمان جهاد کشاورزی استان مرکزی با اشاره به آثار مثبت این حمایت‌ها تصریح کرد: فعال‌سازی واحدهای راکد و پشتیبانی از واحدهای فعال، علاوه بر افزایش تولید گوشت قرمز، موجب ایجاد اشتغال پایدار در مناطق روستایی، کاهش وابستگی به واردات و تقویت امنیت غذایی کشور می‌شود.

جعفری در پایان تأکید کرد: واحدهای پرواربندی به‌عنوان یکی از ارکان اصلی زنجیره تولید دام، نقش مهمی در مدیریت بهینه نهاده‌های دامی و پایداری اقتصاد دامداران دارند و تداوم این حمایت‌ها می‌تواند تأثیر قابل‌توجهی در توسعه بخش کشاورزی استان مرکزی داشته باشد.

  • گروه خبری : منتخب استانها,استان مرکزی
  • کد خبر : 236371
کلمات کلیدی
جمیله  شکرایی
خبرنگار

جمیله شکرایی