• 1403/10/12 - 09:54
  • - تعداد بازدید: 123
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

جوجه ریزی در مشهد به نیم میلیون قطعه افزایش یافت

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان مشهد گفت: میزان جوجه ریزی در واحدهای تولید مرغ گوشتی مشهد در ۹ ماه امسال در مقایسه با مدت مشابه پارسال نیم میلیون قطعه افزایش داشته است

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از سازمان جهاد کشاورزی استان خراسان رضوی مدیر جهاد کشاورزی شهرستان مشهد گفتبر این اساس میزان جوجه ریزی در این شهرستان در مقایسه با مدت مشابه پارسال حدود ۱۵ درصد افزایش را نشان می دهد.
علی اکبر قارزی افزوداین افزایش در راستای اجرای طرح تامین و توزیع کالاهای اساسی با نرخ مصوب در راستای ارتقای امنیت غذایی و ارائه خدمات مناسب‌تر به شهروندان و با همکاری بخش خصوصی محقق شده است.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان مشهد گفت: با تلاش مرغداران از ابتدای سال جاری تا به امروز در واحدهای صنعتی پرورش مرغ گوشتی شهرستان مجموعا چهار میلیون و ۱۵۸ هزار قطعه جوجه ریزی ثبت شده است.
قارزی با اشاره به اینکه پیش بینی می‌شود افزایش تولید تا حدود ۶ میلیون قطعه تا پایان سالجاری در این بخش را داشته باشیم، افزود: برای تامین گوشت مرغ مورد نیاز در ایام ماه مبارک رمضان و نیز عید نوروز برنامه ریزی های لازم انجام شده است و هم اکنون واحدهای تولیدی در حال جوجه ریزی برای ایام ماه مبارک رمضان هستند.
 

  • گروه خبری : استان خراسان رضوی,منتخب استانها
  • کد خبر : 190899
کلمات کلیدی
روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی  استان خراسان رضوی
خبرنگار

روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان خراسان رضوی