۶۵۰ هزار تن گوجهفرنگی در استان بوشهر تولید میشود

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر با اشاره به این که این استان قطب تولید گوجهفرنگی در فصل سرما در کشور است، گفت: برداشت بین ۶۵۰ تا ۷۵۰ هزار تن گوجهفرنگی خارج از فصل از ویژگیهای استان بوشهر است.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از تسنیم، مرتضی بحرانی ظرفیت تولید محصولات کشاورزی در استان بوشهر را برشمرد و اظهار کرد: این استان در تولید محصولات کشاورزی و پرورش و صید آبزیان از ظرفیت بالایی برخوردار است.
وی تولید حدود 175 هزار تن خرما، 15 هزار تن میگو پرورشی، ماهی در قفسهای دریایی، محصولات دام، طیور، صیفی و سبزیجات را از ویژگیهای استان بوشهر دانست و بیان کرد: یکی از ویژگی مهم استان بوشهر تولید گوجهفرنگی خارج از فصل است که در فصل سرما این محصول تولید و عرضه میشود.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر سطح زیرکشت تولید محصول گوجهفرنگی استان را 12 هزار هکتار دانست و خاطرنشان کرد: برداشت محصول گوجهفرنگی در استان بوشهر از آذر ماه آغاز میشود که در دی و بهمن میزان برداشت این محصول به اوج خود میرسد.
بحرانی با اشاره به پیشبینی برداشت بین 650 هزار تا 700 هزار تن گوجهفرنگی از اراضی استان بوشهر گفت: برداشت گوجهفرنگی از اراضی استان بوشهر تا فروردین ماه سال بعد ادامه دارد و تولید از 500 تن در روز آغاز میشود و تا 7 هزار تن در فصل سرما ادامه دارد.
وی استفاده از روشهای نوین آبیاری را از مزایای کشت گوجهفرنگی استان بوشهر دانست و اضافه کرد: محصول گوجهفرنگی استان بوشهر به بازار داخلی در استانهای مختلف عرضه میشود که نقش مهمی در تنظیم بازار این محصول دارد.
نظر دهید