• 1403/04/06 - 10:06
  • - تعداد بازدید: 404
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

اجرای طرح آبیاری نوین چهارمحال و بختیاری بالاتر از میانگین کشوری است

 

معاون آب و خاک وزارت جهاد کشاورزی گفت: اجرای سامانه‌های آبیاری نوین در زمین‌های کشاورزی چهارمحال و بختیاری بالاتر از میانگین کشوری است.

 

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از ایرنا، صفدر نیازی شهرکی روز سه‌شنبه در نشست با استاندار چهارمحال و بختیاری تاکید کرد: جهاد کشاورزی این استان جزو پنج استان برتر در اجرای طرح آبیاری نوین در کشور است.

وی با اشاره به تلاش‌های فراوان رییس‌جمهور شهید و دولت سیزدهم در سه سال اخیر افزود: خواسته‌های استاندار و مسوولان چهارمحال و بختیاری بررسی و محقق می‌شود.

نیازی تصریح کرد:‌ در تامین آب طرح‌های کشاورزی کشور و چهارمحال و بختیاری کمک‌های مطلوبی خواهد شد.

وی میانگین اجرای سامانه‌های آبیاری نوین در زمین‌های کشاورزی کشور را ۳۵ درصد دانست و یادآور شد: این میزان در چهارمحال و بختیاری بالاتر از میانگین کشوری و در شهرستان بروجن ۶۰ درصد است.

بنابر این گزارش، یک‌چهارم تولید ناخالص داخلی و یک‌پنجم اشتغال چهارمحال و بختیاری به بخش کشاورزی وابسته است. همچنین ۲۵۰ هزار هکتار برابر ۱۵ درصد زمین‌های چهارمحال و بختیاری زیر کشت محصولات مختلف است.

  • گروه خبری : اخبار روز,دیگر رسانه ها,منتخب استانها
  • کد خبر : 178798
مریم  مهدوی
خبرنگار

مریم مهدوی