• 1403/12/19 - 12:32
  • - تعداد بازدید: 194
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
رئیس موسسه تحقیقات علوم دامی کشور خبر داد:

صرفه‌جویی ۴۳ هزار میلیارد تومانی تولیدات دامی طی ۱۰ سال گذشته

رئیس موسسه تحقیقات علوم دامی کشور گفت: برآوردها نشان می‌دهد طی ۱۰ سال گذشته، اجرای پروژه‌های تحقیقاتی، نقش موثری در افزایش تولیدات دامی داشته و صرفه‌جویی ۴۳ هزار میلیارد تومانی را در این مدت رقم زده است.

 

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از ایرنا، حسن خمیس‌آبادی در گفت وگویی درباره اقدامات موسسه تحقیقات علوم دامی در تولیدات کشور طی سال‌های گذشته افزود: این میزان صرفه‌جویی به واسطه تلاش محققان علوم دامی در مجموع تولیدات دامی اعم از دام سبک و سنگین، طیور، زنبور عسل و فرآورده‌های دامی بوده است.

 

وی با اشاره به این که کل تولیدات بخش کشاورزی حدود ۱۳۰ میلیون تن برآورد می‌شود، اظهار داشت: زیربخش دامپروری در ایجاد ارزش افزوده بخش کشاورزی همواره روند رو به رشدی داشته به ‌طوری که سهم آن در ارزش افزوده در بخش کشاورزی بین ۳۰ تا ۳۵ درصد در سال‌های مختلف بوده است.

 

رئیس موسسه تحقیقات علوم دامی کشور تصریح کرد: یکی از مهمترین دلایل بهبود وضعیت و توسعه پایدار دامپروری کشور از طریق ایجاد بستر و زمینه‌سازی مناسب برای انجام پژوهش در مسایل مختلف علوم دامی است که موسسه تحقیقات علوم دامی این وظیفه را برعهده دارد.

 

وی توسعه کمی و کیفی تحقیقات علوم دامی به منظور تامین امنیت غذایی، تدوین و طراحی برنامه‌های راهبردی برای بهبود کمی و کیفی تولیدات دامی، بهبود مدیریت و افزایش کمیت و کیفیت منابع غذایی و خوراک دام و طیور، دستیابی به توسعه پایدار دامپروری براساس مدیریت بهینه و پایدار منابع تولید، بهبود مدیریت پرورش و ایجاد استانداردهای مناسب برای تولید و عرضه محصولات دامی را مهمترین اهداف موسسه دانست و گفت: تاکنون بیش از ۲ هزار و ۳۰۰ پروژه تحقیقاتی در راستای همین اهداف اجرا شده است.

 

خمیس‌آبادی اظهار داشت: اکنون حدود ۹۱۰ هزار تن گوشت قرمز در کشور تولید می‌شود که ۴۲ درصد آن مربوط به دام سبک و ۵۷ درصد برای دام سنگین است.

 

وی افزود: موسسه علوم دامی در راستای برنامه ارتقای کمی و کیفی گوشت قرمز، تولید هسته‌‌های اولیه، توسعه سامانه‌‌های بهره‌‌ور پرورش و اصلاح و توسعه الگوهای بهینه و ارزان جایگاه دام را در دستور کار خود قرار داده و تاکنون دستاوردهای قابل توجهی را به صنعت دامی ارایه کرده است.

 

  • گروه خبری : دیگر رسانه ها
  • کد خبر : 194705
مریم  مهدوی
خبرنگار

مریم مهدوی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید