• 1404/11/19 - 11:26
  • - تعداد بازدید: 1
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

اجرای ۵۹ پروژه آب‌وخاک در خراسان جنوبی؛ صرفه‌جویی ۳۰ درصدی مصرف آب در کشاورزی

رئیس سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی اعلام کرد که بیشترین پروژه‌های اجرایی این سازمان در سال جاری، به حوزه آب و خاک اختصاص یافته است. این پروژه‌ها با هدف بهینه‌سازی مصرف منابع آبی و توسعه زیرساخت‌های کشاورزی در استان تعریف و اجرا شده‌اند.

پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت جهادکشاورزی و به نقل از روابط عمومی سازمان جهادکشاورزی خراسان جنوبی رئیس سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی اعلام کرد که بیشترین پروژه‌های اجرایی این سازمان در سال جاری، به حوزه آب و خاک اختصاص یافته است. این پروژه‌ها با هدف بهینه‌سازی مصرف منابع آبی و توسعه زیرساخت‌های کشاورزی در استان تعریف و اجرا شده‌اند.وی با تشریح جزئیات این اقدامات، اظهار داشت: در بخش آب و خاک، در مجموع ۵۹ پروژه به مرحله اجرا درآمده است.

عمده این پروژه‌ها شامل مرمت و بازسازی ۲۸ رشته قنات با طول مجموع ۱۱ کیلومتر می‌شود که نقش حیاتی در تامین منابع آبی پایدار دارند.رئیس سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی همچنین از اجرای ۴۲ کیلومتر خط انتقال آب با لوله خبر داد و افزود: این اقدام با هدف کاهش اتلاف آب در مسیر انتقال و رساندن آب سالم به اراضی کشاورزی صورت گرفته است.

در بخش دیگر این پروژه‌ها، سامانه‌های نوین آبیاری در سطح ۵۴۶ هکتار از اراضی کشاورزی استان اجرا شده است. طبق گزارش‌ها، اجرای این سامانه‌ها منجر به صرفه‌جویی قابل توجه ۲۵ تا ۳۰ درصدی در مصرف آب کشاورزی شده است.این اقدامات در راستای مدیریت بهینه منابع آبی و افزایش بهره‌وری در بخش کشاورزی خراسان جنوبی، به ویژه در شرایط اقلیمی خشک و نیمه‌خشک این استان، اهمیت بسزایی دارد.

  • گروه خبری : استان خراسان جنوبی,دهه فجر
  • کد خبر : 245003
کلمات کلیدی
حمید نصیریان روابط عمومی خراسان جنوبی
خبرنگار

حمید نصیریان روابط عمومی خراسان جنوبی