• 1405/03/16 - 07:54
  • - تعداد بازدید: 12
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

گیاهان دارویی چهارمحال‌وبختیاری؛ فرصت نوین برای سلامت دام و امنیت غذایی

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران و نماینده صنف نخبگان، در نشست فعالان بخش خصوصی، اتاق بازرگانی و سازمان جهاد کشاورزی چهارمحال‌وبختیاری با مجموعه گل‌دارو، بر لزوم بهره‌گیری هدفمند از ظرفیت‌های استان در حوزه گیاهان دارویی تأکید کرد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت جهاد کشاورزی وبه نقل از سازمان جهاد کشاورزی استان چهارمحال وبختیاری،دکتر عبدالله قاسمی پیربلوطی،با اشاره به جایگاه چهارمحال‌وبختیاری در منابع طبیعی، تنوع اقلیمی، گیاهان دارویی، دامپروری و آبزی‌پروری گفت: این استان ظرفیت بالایی برای تأمین ماده اولیه صنایع گیاهی و توسعه زنجیره ارزش دارد، اما تاکنون صنایع فرآوری و تولید محصولات نهایی متناسب با این ظرفیت‌ها به‌طور کامل شکل نگرفته است.

 

قاسمی پیربلوطی، توسعه کشت قراردادی گیاهان دارویی و ورود به حوزه داروهای دامی گیاهی را از محورهای مهم همکاری مشترک دانست و افزود: با توجه به جایگاه استان در دام سبک و سنگین، وجود مراکز دامپزشکی، دانشکده‌های تخصصی و ظرفیت آبزی‌پروری، تولید داروهای دامی، طیور و آبزیان با منشأ گیاهی می‌تواند مزیت رقابتی جدیدی برای استان ایجاد کند.

 

وی تأکید کرد: با مشارکت بخش خصوصی، حمایت دستگاه‌های اجرایی و بهره‌گیری از توان علمی دانشگاه‌ها، امکان ایجاد فاز تولید داروهای دامی گیاهی در چهارمحال‌وبختیاری فراهم است؛ اقدامی که می‌تواند به تولید محصولات سالم، کاهش وابستگی دارویی، حفظ محیط زیست و تقویت امنیت غذایی کشور کمک کند.

  • گروه خبری : استان چهار محال و بختیاری
  • کد خبر : 269713
کلمات کلیدی
روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان چهارمحال و بختیاری  چهارمحال و بختیاری
خبرنگار

روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان چهارمحال و بختیاری چهارمحال و بختیاری