• 1405/02/06 - 17:08
  • - تعداد بازدید: 23
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

کشت نیشکر در صومعه‌سرا آغاز شد

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان صومعه سرا از آغاز کاشت نیشکر در سطح ۲۴ هکتار از اراضی کشاورزی این شهرستان خبر داد.

کشت نیشکر در صومعه‌سرا آغاز شد

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان گیلان، مدیر جهاد کشاورزی شهرستان صومعه سرا در این خصوص اظهار کرد:صومعه سرا قطب تولید نیشکر در گیلان است.

 

محمدرضا یوسف نژاد با بیان اینکه عملیات کاشت نیشکر در سطح ۲۴هکتار از اراضی کشاورزی صومعه سرا آغاز شده است، افزود: همه ساله کشت قلمه های نیشکر از اردیبهشت ماه در شهرستان صومعه سرا آغاز می شود.

 

وی گفت: اواخر پاییز و اوایل زمستان زمان برداشت این محصول است و کشاورزان صومعه سرایی در کنار کشت برنج به کشت نیشکر مشغول هستند.

 

یوسف نژاد با بیان اینکه کشت نیشکر در ۱۳روستای صومعه سرا نظیر چمثقال، قاضده، شکرباغان، پوستین سرا، کلسر و سنگجوب انجام می شود، تصریح کرد: این محصول ارگانیگ و دارای خواص درمانی است و هیچگونه سمی در مراحل کاشت،داشت و برداشت آن استفاده نمی شود.

  • گروه خبری : استان گیلان
  • کد خبر : 259953
روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان گیلان سمیه محسنی
خبرنگار

روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان گیلان سمیه محسنی