• 1405/02/15 - 09:49
  • - تعداد بازدید: 40
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

کشاورزان خراسان جنوبی، گندم تولیدی خود را با خرید تضمینی بفروشند

رئیس سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی گفت: مردم جنگ اقتصادی دشمن را جدی بگیرند و امسال برای ذخیره سازی گندم و فروش از طریق خرید تضمینی دولت اقدام کنند.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت جهادکشاورزی و به نقل از روابط عمومی سازمان جهادکشاورزی خراسان جنوبی، محسن اسفندیاری در خصوص طرح خرید تضمینی گندم، گفت: امسال باتوجه به وضعیت و شرایط کشور باید در زمینه خرید گندم توجه ویژه شود.

 رئیس سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی با اشاره به وجود ۱۶ هزار هکتار سطح زیرکشت گندم در استان افزود: پیش بینی می‌شود از این سطح ۵۰ هزار تُن گندم در استان برداشت شود.

وی سطح زیرکشت جو در استان را بیش از ۲۰ هزار هکتار اعلام کرد و گفت: کشاورزان استان در ایام جنگ تحمیلی سوم ۶ هزار و ۵۰۰ تُن کود تحویل گرفتند و با توجه به بارندگی‌های خوب سال زراعی جاری محصول خوبی خواهند داشت که در این راستا باید جنگ اقتصادی را جدی بگیرند.

اسفندیاری با تأکید بر اینکه کشاورزان فروش خروج از شبکه نداشته باشند، افزود: با فروش گندم به سیلو‌ها معشیت مردم نیز به درستی مدیریت می‌شود و مردم با کمبود نان مواجه نمی‌شوند. وی زمان برداشت گندم در استان با توجه به اقلیم گرم و خشک شهرستان نهبندان از ۲۰ اردیبهشت اعلام کرد و گفت: هم اکنون ۱۶ مرکز خرید گندم در استان پیش بینی شده که در صورت نیاز افزایش می‌یابد.

اسفندیاری با بیان اینکه میانگین رضایت مردم استان از تأمین کالا‌های اساسی در طول جنگ تحمیلی سوم و شرایط فعلی، ۹۱.۵ درصد اعلام شده که ۱۱.۵ درصد بالاتر از میانگین کشوری است، افزود: هم اکنون وضعیت ذخایر کالا‌های اساسی در استان مطلوب است و در این زمینه هیچ مشکلی در استان وجود ندارد. رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان با اشاره به قیمت مرغ و تخم مرغ در استان، گفت: قیمت مرغ و تخم مرغ در استان از سایر استان‌ها پایین‌تر است.

  • گروه خبری : استان خراسان جنوبی,منتخب استانها
  • کد خبر : 262288
حمید نصیریان روابط عمومی خراسان جنوبی
خبرنگار

حمید نصیریان روابط عمومی خراسان جنوبی