• 1405/02/20 - 11:55
  • - تعداد بازدید: 20
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

پیش‌بینی تولید ۲۴۰ تن محصول عدس از مزارع شهرستان کوه چنار

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان کوه‌چنار از آغاز برداشت محصول عدس در سطح ۴۰۰ هکتار از اراضی این شهرستان خبر داد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان فارس، مجتبی هوشمندی گفت: سطح زیر کشت عدس در سال زراعی جاری بالغ بر ۴۰۰ هکتار است که شامل ارقام دانه‌ درشت و دانه‌ریز است.

 

وی با اشاره به وضعیت تولید این محصول افزود: با توجه به شرایط اقلیمی و مدیریت مناسب مزارع، متوسط عملکرد عدس در شهرستان حدود ۶۰۰ کیلوگرم در هر هکتار برآورد که پیش‌بینی می‌ شود در مجموع حدود ۲۴۰ تن محصول از این سطح برداشت شود.

 

هوشمندی بیان کرد: عملیات برداشت عدس در این شهرستان عمدتاً به‌ صورت سنتی و دستی انجام می‌شود که نقش مهمی در ایجاد اشتغال فصلی برای بهره‌ برداران و کارگران محلی دارد.

 

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان کوه‌چنار خاطرنشان کرد: عدس به عنوان یکی از محصولات مهم در تناوب زراعی، علاوه بر ارزش اقتصادی، در بهبود حاصلخیزی خاک نیز مؤثر بوده و توسعه کشت آن در دستور کار این مدیریت قرار دارد.

  • گروه خبری : استان فارس
  • کد خبر : 263585
کلمات کلیدی
روابط عمومی جهاد کشاورزی فارس اشتری
خبرنگار

روابط عمومی جهاد کشاورزی فارس اشتری