• 1405/03/30 - 11:08
  • - تعداد بازدید: 26
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

طرح «حکاک» با هدف صیانت از اراضی کشاورزی در خراسان شمالی اجرا شد

فرمانده یگان حفاظت امور اراضی خراسان شمالی گفت: طرح «حکاک» با هدف صیانت از اراضی کشاورزی، پیشگیری از تغییر کاربری‌های غیرمجاز و افزایش هماهنگی میان دستگاه‌های متولی حوزه زمین در شهرستان سملقان اجرا شد که در جریان آن ۶ مورد تخلف شناسایی و با چهار مورد تغییر کاربری غیرمجاز برخورد قانونی صورت گرفت.

photo_2026-06-20_11-12-51

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی خراسان شمالی، سرهنگ حسین سجادی اظهار کرد: در راستای اجرای اقدامات پیشگیرانه برای جلوگیری از تغییر کاربری‌های غیرمجاز در اراضی کشاورزی، طرح «حکاک» با حضور دستگاه‌های مرتبط حوزه زمین در شهرستان سملقان به اجرا درآمد.

 

وی با اشاره به ضرورت هماهنگی میان دستگاه‌های متولی حوزه زمین افزود: این طرح در قالب پنج اکیپ عملیاتی در سطح شهرستان اجرا شد و علاوه بر نیروهای یگان حفاظت امور اراضی، اکیپ‌هایی از ۲ دستگاه دیگر نیز برای مشارکت در اجرای طرح به امور اراضی شهرستان اعزام شدند.

 

فرمانده یگان حفاظت امور اراضی خراسان شمالی گفت: در جریان اجرای این طرح، ۶ مورد تغییر کاربری غیرمجاز شناسایی شد و همچنین با چهار مورد تغییر کاربری غیرمجاز شامل فنس‌کشی و دیوارکشی در چارچوب تبصره ۲ قانون حفظ کاربری اراضی زراعی و باغ‌ها برخورد قانونی صورت گرفت.

 

سجادی با تأکید بر اهمیت اقدامات پیشگیرانه در حفاظت از اراضی کشاورزی تصریح کرد: اجرای طرح‌های مشترک و هماهنگ میان دستگاه‌های مسئول می‌تواند نقش مؤثری در جلوگیری از تعرض به اراضی کشاورزی و مقابله با سودجویان این حوزه داشته باشد.

 

وی ابراز امیدواری کرد با تداوم اجرای طرح «حکاک» و سایر برنامه‌های نظارتی و حفاظتی، گام‌های مؤثری در حفظ اراضی کشاورزی و جلوگیری از تغییر کاربری‌های غیرمجاز در استان برداشته شود.

 

 

  • گروه خبری : استان خراسان شمالی
  • کد خبر : 273696
کلمات کلیدی
مرضیه کوشش خراسان شمالی
خبرنگار

مرضیه کوشش خراسان شمالی