لیست اخبار صفحه :841
توسعه صنایع تبدیلی همدان با حمایت سرمایه‌گذاران

توسعه صنایع تبدیلی همدان با حمایت سرمایه‌گذاران

معاون صنایع تبدیلی سازمان جهاد کشاورزی استان همدان، در ادامه با اشاره به ظرفیت‌های گسترده صنایع تبدیلی در استان گفت: توسعه صنایع فرآوری و تکمیل زنجیره ارزش محصولات کشاورزی یکی از مهم‌ترین اولویت‌های جهاد کشاورزی همدان است و حمایت‌های ویژه‌ای برای جذب سرمایه‌گذاران در این بخش انجام می‌شود.

روابط عمومی، روایتگر جهاد خاموش بخش کشاورزی

روابط عمومی، روایتگر جهاد خاموش بخش کشاورزی

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین، گفت: روابط عمومی باید فراتر از انتشار اخبار کلیشه‌ای، روایتگر فرآیندها، تلاش‌ها، خدمات و دستاوردهای واقعی مجموعه جهاد کشاورزی باشد.

تاکید بر حفظ امنیت غذایی با مدیریت جهادی

تاکید بر حفظ امنیت غذایی با مدیریت جهادی

نماینده ولی‌فقیه در سازمان جهاد کشاورزی استان همدان گفت: در جریان جنگ ۴۰ روزه اخیر، هیچ‌گونه کمبود کالاهای اساسی در بازار ایجاد نشد و زنجیره تولید و توزیع با مدیریت جهادی و نظارت مستمر به‌صورت پایدار ادامه یافت.

پیش‌بینی تولید بیش از ۷۰ هزار تن زیتون در طارم

پیش‌بینی تولید بیش از ۷۰ هزار تن زیتون در طارم

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان طارم از پیش‌بینی تولید بیش از ۷۰ هزار تن محصول زیتون در سال جاری خبر داد و اعلام کرد که شرایط مساعد آب‌وهوایی و سالِ بارآوری درختان، نویدبخش محصولی پربار برای این منطقه است.

ارتقای بهره‌وری آب و تغذیه تخصصی در استقرار نهال‌های «کنار»

ارتقای بهره‌وری آب و تغذیه تخصصی در استقرار نهال‌های «کنار»

پژوهشکده خرما و میوه‌های گرمسیری (وابسته به سازمان تات) با تکمیل سیستم آبیاری تحت فشار در قطعه جدیدالاحداث کنار و اجرای تغذیه تخصصی نهال‌ها با ترکیب علمی کود NPK و اسیدهای آمینه، موفق به بهبود استقرار، رشد اولیه و افزایش مقاومت نهال‌ها در برابر تنش‌های محیطی شد.