لیست اخبار صفحه :511
حضور خانواده  جهاد کشاورزی جنوب کرمان در آیین نماز جمعه جیرفت به مناسبت هفته جهاد کشاورزی

حضور خانواده جهاد کشاورزی جنوب کرمان در آیین نماز جمعه جیرفت به مناسبت هفته جهاد کشاورزی

همزمان با دومین روز از هفته جهاد کشاورزی، خانواده بزرگ جهاد کشاورزی جنوب کرمان با حضور در آیین عبادی ـ سیاسی نماز جمعه شهرستان جیرفت، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای سنگرساز بی‌سنگر، بر تداوم و تقویت روحیه جهادی در عرصه خدمت‌رسانی و توسعه بخش کشاورزی تأکید کردند.

 دستیابی به ۱۰ میلیون بذر هیبرید کیفی  گلخانه‌ای در یزد

دستیابی به ۱۰ میلیون بذر هیبرید کیفی گلخانه‌ای در یزد

مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان یزد اعلام کرد: در سومین سال تداوم اجرای برنامه تحولی در صنعت گلخانه‌داری یزد، با اتکا به توانمندی‌های یک واحد دانش‌بنیان و با راهبرد نوآوری، دانش‌بنیانی و بهره‌گیری از ظرفیت‌های بومی، ۱۰ میلیون بذر هیبرید باکیفیت برای کشت در واحدهای گلخانه‌ای تولید شد؛ دستاوردی که می‌تواند نقطه‌عطفی در حوزه به‌نژادی و کاهش وابستگی به واردات بذر به شمار آید.

دیدار مستقیم رئیس سازمان جهاد کشاورزی زنجان با بهره‌برداران در میز خدمت مصلی

دیدار مستقیم رئیس سازمان جهاد کشاورزی زنجان با بهره‌برداران در میز خدمت مصلی

در دومین روز از هفته جهاد کشاورزی، رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان با حضور در میز خدمت مصلی خاتم‌الانبیا (ص)، ضمن شنیدن مستقیم دغدغه‌های بهره‌برداران، بر پیگیری جدی برای رفع موانع و پاسخگویی شفاف به فعالان این عرصه تأکید کرد.

هفته جهاد کشاورزی؛ تجدید عهد با امنیت غذایی و توسعه پایدار کشور
پیام سرپرست معاونت توسعه بازرگانی وزارت جهاد کشاورزی به مناسبت هفته جهاد کشاورزی؛

هفته جهاد کشاورزی؛ تجدید عهد با امنیت غذایی و توسعه پایدار کشور

سرپرست معاونت توسعه بازرگانی وزارت جهاد کشاورزی، در پیامی به مناسبت آغاز هفته جهاد کشاورزی، این مناسبت را فرصتی ارزشمند برای پاسداشت تلاش‌های جهادگران عرصه تولید، تأمین و توزیع محصولات کشاورزی دانست و بر نقش راهبردی بخش کشاورزی در تحقق امنیت غذایی، پایداری اقتصادی و توسعه متوازن کشور تأکید کرد.

همکاری ایران و هند در بخش کشاورزی تا سطح راهبردی گسترش یابد
وزیر جهاد کشاورزی:

همکاری ایران و هند در بخش کشاورزی تا سطح راهبردی گسترش یابد

وزیر جهاد کشاورزی و وزیر کشاورزی هند در دیداری دوجانبه در حاشیه اجلاس وزرای کشاورزی بریکس، ضمن بررسی چالش‌های جهانی امنیت غذایی، بر توسعه همکاری‌های راهبردی دو کشور در حوزه کشاورزی، امنیت غذایی و فناوری و توسعه پایدار تأکید کردند.