• 1405/05/04 - 10:03
  • - تعداد بازدید: 70
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

سرخرید تضمینی گندم در چهارمحال و بختیاری به ۱۳ هزار تن رسید

سرپرست شرکت غله و خدمات بازرگانی چهارمحال و بختیاری از خرید تضمینی ۱۳ هزار تن گندم در این استان خبر داد

photo_2026-07-26_10-02-10

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت جهاد کشاورزی وبه نقل از سازمان جهاد کشاورزی استان چهارمحال وبختیاری،محمد رضا سعیدی،گفت:میزان خرید تضمینی گندم در استان نسبت به مدت مشابه سال گذشته رشد خوبی داشته است.

 سعیدی،در خصوص پرداخت مطالبات گندم‌کاران استان گفت: تاکنون مبلغی به کشاورزان پرداخت نشده است، پس از ثبت اطلاعات، فهرست کشاورزان به بانک ارسال می‌شود و پرداخت‌ها بر اساس نوبت، از طریق سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها انجام خواهد شد.

وی با بیان اینکه یکی از چالش‌های اصلی در پرداخت مطالبات گندم‌کاران سردسیر بودن چهارمحال و بختیاری است، افزود: این استان از جمله استان‌هایی است که برداشت گندم در آن دیرتر از سایر استان‌ها انجام می‌شود، به همین دلیل پرداخت مطالبات نیز با تأخیر صورت می‌گیرد.

سعیدی با بیان اینکه پیش‌بینی می‌شود تا پایان مرداد ۱۴۰۵ پرداخت‌های مناسبی به کشاورزان انجام شود، تصریح کرد: میزان خرید تضمینی گندم در استان نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۴۷ درصد رشد داشته است، سال گذشته در این مقطع زمانی حدود هشت هزار تن گندم خریداری شده بود، در حالیکه امسال این میزان به ۱۳ هزار تن رسیده است.

  • گروه خبری : منتخب استانها,استان چهار محال و بختیاری
  • کد خبر : 280304
کلمات کلیدی
روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان چهارمحال و بختیاری  چهارمحال و بختیاری
خبرنگار

روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان چهارمحال و بختیاری چهارمحال و بختیاری