• 1405/02/13 - 09:09
  • - تعداد بازدید: 34
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

رشد ۵۰ درصدی تولید گندم در مرودشت

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان مرودشت با اشاره به وضعیت مطلوب خوشه‌های طلایی در مزارع این منطقه از استان فارس، از پیش‌بینی تولیدبالغ بر ۲۵۰ هزار تن گندم خبر داد و بر رشد ۵۰ درصدی تولید نسبت به سال گذشته تأکید کرد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان فارس، سیروس شفیعی‌راد با تبیین عوامل موثر بر ارتقای عملکرد مزارع اظهار کرد: در سال زراعی جاری با اتکا به برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته و همت کشاورزان  شهرستان، شاهد افزایش چشمگیر تولید هستیم.

 

وی در تشریح دلایل این جهش تولید تصریح کرد: وقوع بارندگی‌های موثر و به موقع، رهاسازی مناسب آب و بهبود مدیریت در سطح مزارع از عوامل اصلی این موفقیت هستند. همچنین حضور مداوم کارشناسان شبکه مراقبت برای کنترل آفات، بیماری‌ها و علف‌های هرز در کنار تأمین به موقع نهاده‌های کشاورزی، به‌ویژه کودهای شیمیایی، نقش کلیدی در ارتقای کیفیت و کمیت محصول داشته است.

 

شفیعی‌راد با اشاره به تمهیدات پیش‌بینی شده برای فصل برداشت در این خطه از استان فارس خاطرنشان کرد: با هدف تسهیل در روند تحویل محصول، ۲۴ مرکز خرید شامل سیلوهای گندم، تعاونی‌های تولید و تعاونی‌های روستایی در سطح شهرستان مرودشت تجهیز شده‌اند و آمادگی کامل جهت تحویل گرفتن دسترنج کشاورزان را دارند.

 

این مقام مسئول یادآور شد: برای رعایت دقیق استانداردهای کیفی و شفافیت مالی، بیش از ۴۰ نفر از کارشناسان جهاد کشاورزی شهرستان به عنوان عامل تشخیص و ذی‌حساب بر فرآیند تحویل و خرید محصول نظارت مستمر خواهند داشت.

  • گروه خبری : استان فارس
  • کد خبر : 261636
کلمات کلیدی
روابط عمومی جهاد کشاورزی فارس اشتری
خبرنگار

روابط عمومی جهاد کشاورزی فارس اشتری