• 1405/04/21 - 08:44
  • - تعداد بازدید: 37
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

خریداری بیش از ۲۲۰هزار تن گندم در استان اردبیل

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار اردبیل گفت: تاکنون بیش از ۲۲۰هزار تن گندم و بیش از ۱۴هزار تن دانه‌های روغنی در قالب خرید تضمینی و خرید توافقی از کشاورزان استان خریداری شده است.

photo_2026-07-11_16-27-21

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی اردبیل، بهروز خلیلی در بازدید از مراکز خرید تضمینی گندم شهرستان مشکین‌شهر اظهار کرد: برآورد ما تولید بیش از ۵۰۰هزار تن گندم در سطح استان است و با تلاش دست‌اندرکاران، انتظار داریم میزان خرید تضمینی گندم از ۳۵۰هزار تن فراتر رود.

 

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار اردبیل، همچنین ارزش خریدهای انجام‌شده را بیش از ۱۰.۵هزار میلیارد تومان عنوان کرد و ادامه داد: یکی از مهم‌ترین موضوعات استان، پرداخت مطالبات کشاورزان بوده که استاندار اردبیل شخصا پیگیر آن است.

 

خلیلی بیان کرد: با پیگیری‌های انجام‌شده از سازمان برنامه و بودجه، امیدواریم مطالبات کشاورزان استان اردبیل در آینده نزدیک پرداخت شود.

 

وی با تقدیر از تلاش‌های اداره‌کل غله استان در راستای فرآیند خرید، از تمامی دست‌اندرکاران خرید، حمل‌ونقل و ذخیره‌سازی به‌موقع گندم قدردانی کرد.

 

مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان اردبیل نیز با اشاره به اینکه تاکنون بیش از ۶۰درصد از خرید تضمینی گندم در استان محقق شده است، گفت: با برنامه‌ریزی انجام‌شده و هماهنگی میان دستگاه‌های اجرایی، روند حمل گندم از مراکز خرید به سیلوها و مراکز نگهداری استاندارد با سرعت مطلوب در حال انجام است.

 

ودود ایرانیان با تأکید بر ضرورت نگهداری اصولی محصول، از اتخاذ تمهیدات لازم برای حفظ کیفیت گندم‌های خریداری‌شده خبر داد و افزود: تمامی ظرفیت‌های موجود برای تداوم خدمات‌رسانی مطلوب به کشاورزان، تسریع در تخلیه و بارگیری، کاهش زمان انتظار و مدیریت بهینه فرآیند خرید تضمینی به‌کار گرفته شده است.

  • گروه خبری : منتخب استانها,استان اردبیل
  • کد خبر : 277513
کلمات کلیدی
روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل حبیب احمدی
خبرنگار

روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل حبیب احمدی

تصاویر

س ی