• 1405/04/20 - 14:15
  • - تعداد بازدید: 20
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

حمایت کمیسیون ماده ۳۳ از سرمایه‌گذاری در بخش کشاورزی

مدیر امور اراضی سازمان جهاد کشاورزی استان فارس گفت: کمیسیون هیأت نظارت ماده ۳۳ امور اراضی استان فارس، در جدیدترین نشست خود با بررسی دقیق ابعاد فنی، اجرایی و حقوقی، موفق به بررسی و تعیین تکلیف ۳۳ پرونده مربوط به اراضی واگذار شده برای طرح های تولیدی و اقتصادی در بخش کشاورزی شد.

photo_2026-07-11_14-02-43

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان فارس، نبی‌الله یزدی در خصوص برگزاری این کمیسیون اعلام کرد: ۳۳ پرونده با مجموع مساحت ۷۳ هکتار در دستور کار کمیسیون قرار گرفت و پس از بررسی‌های جامع و تخصصی، تصمیمات لازم و قطعی درباره هر یک از آن‌ها اتخاذ شد.

 

این مقام مسئول با تبیین جایگاه راهبردی این کمیسیون، تصریح کرد: هیأت نظارت ماده ۳۳ نقش بسیار مؤثری در پایش مستمر روند اجرای طرح‌های کشاورزی ایفا می‌کند.

 

یزدی افزود: بررسی مستمر و نظام‌مند پرونده‌ها، علاوه بر ایجاد شفافیت کامل در وضعیت اراضی واگذار شده، به رفع موانع اجرایی، تسریع در تعیین تکلیف نهایی طرح‌ها و در نهایت، استفاده مطلوب و بهینه از ظرفیت‌های موجود اراضی کمک شایانی می‌کند.

 

وی با اشاره به ضرورت انضباط در مدیریت اراضی، اظهار کرد: نظارت مستمر بر روند اجرای تعهدات بهره‌برداران و رسیدگی دقیق به پرونده‌ها در چارچوب کامل قوانین و مقررات، از مهم‌ترین اهداف اصلی این کمیسیون به شمار می‌رود.

 

مدیر امور اراضی سازمان جهاد کشاورزی استان فارس تأکید کرد: برگزاری منظم جلسات این هیأت، گامی مؤثر و استراتژیک در جهت صیانت از اراضی و حمایت حداکثری از سرمایه‌گذاری در بخش کشاورزی استان است.

 

 

 

  • گروه خبری : استان فارس
  • کد خبر : 277438
کلمات کلیدی
روابط عمومی جهاد کشاورزی فارس اشتری
خبرنگار

روابط عمومی جهاد کشاورزی فارس اشتری