حفاظت از اراضی کشاورزی به عنوان بستر تولید محصولات غذایی ادامه دارد
رئیس سازمان امور اراضی کشور گفت: این سازمان در سراسر کشور با تمام توان برای خدمترسانی به مردم و حفاظت از اراضی کشاورزی که بستر تولید محصولات غذایی در این شرایط سخت هستند، تلاش خواهد کرد.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از سازمان امور اراضی کشور، داور نامدار در دیدار با رضا افلاطونی رئیس سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور یاد و خاطره شهدای دو سازمان که در حملات ددمنشانه آمریکای جنایتکار و رژیم خونخوار صهیونیستی به شهادت رسیدند را گرامی داشت.
رئیس سازمان امور اراضی کشور در این دیدار ضمن عرض تسلیت به مناسبت شهادت جمعی از همکاران مجموعه وزارت جهاد کشاورزی گفت: با وجود تمامی مشکلاتی که پس از حمله ددمنشانه آمریکای جنایتکار و رژیم خونخوار صهیونیستی ایجاد شده است، خدمترسانی دولت، مجموعه وزارت جهاد کشاورزی و بهویژه سازمان امور اراضی کشور متوقف نخواهد شد.
وی افزود: مجموعه امور اراضی در سراسر کشور با تمام توان برای خدمترسانی به مردم و حفاظت از اراضی کشاورزی که بستر تولید محصولات غذایی در این شرایط سخت هستند، تلاش خواهد کرد.
گفتنی است؛ در این دیدار معاونان و مدیران سازمان امور اراضی کشور نیز حضور داشتند.