• 1405/02/27 - 13:53
  • - تعداد بازدید: 39
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

تولید بیش از ۲ هزار تن عسل در خراسان رضوی

معاون تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی، از تولید ۲ هزار و ۶۴۹ تن عسل در سال ۱۴۰۴ در استان خبر داد و گفت: این میزان تولید، برای یک هزار و ۵۹۴ نفر به صورت مستقیم اشتغال ایجاد کرده است.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت جهاد کشاورزی و به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی، کریم امیرزاده با اشاره به ظرفیت‌های قابل توجه استان در حوزه زنبورداری اظهار کرد: در حال حاضر ۳ هزار و ۱۳۶ زنبورستان در سطح استان فعال است که برای یک هزار و ۵۹۴ نفر به صورت مستقیم اشتغال ایجاد کرده است.
 

وی افزود: در سال ۱۴۰۴ در مجموع ۲ میلیون و ۶۴۹ هزار و ۱۹۵ کیلوگرم عسل در استان تولید شده که این میزان تولید، جایگاه دوازدهم کشور را برای استان در این بخش رقم زده است.

 

معاون تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی با بیان اینکه زنبورداری علاوه بر تولید عسل، در تولید فرآورده‌های جانبی نیز نقش مهمی دارد، گفت: در سال جاری ۱ هزار و ۴۶۶ کیلوگرم ژل رویال، ۱۸ هزار و ۲۸۸ کیلوگرم گرده گل، ۵۶ هزار و ۱۰۳ کیلوگرم موم و ۶ هزار و ۱۲۱ کیلوگرم بره موم در استان تولید شده است.

 

امیرزاده ادامه داد: توسعه زنبورداری علاوه بر افزایش تولید عسل، نقش مؤثری در ایجاد اشتغال، توسعه اقتصاد روستایی و همچنین بهبود گرده‌افشانی محصولات کشاورزی دارد.

 

وی مهم‌ترین شهرستان‌های تولیدکننده عسل در استان را به ترتیب مشهد، چناران، گلبهار، قوچان، نیشابور و درگز عنوان کرد و افزود: برنامه‌های حمایتی و آموزشی برای ارتقای بهره‌وری زنبورداران و افزایش کیفیت تولیدات این بخش در حال اجرا است.

 

معاون تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی در پایان تأکید کرد: حمایت از فعالان این حوزه و توسعه زیرساخت‌های زنبورداری می‌تواند زمینه افزایش تولید، توسعه صادرات و ارتقای جایگاه استان در تولید عسل کشور را فراهم کند.

  • گروه خبری : منتخب استانها,استان خراسان رضوی
  • کد خبر : 265512
کلمات کلیدی
قناد خراسان رضوی
خبرنگار

قناد خراسان رضوی