• 1405/02/29 - 08:00
  • - تعداد بازدید: 14
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

توزیع نامحدود مرغ منجمد با نرخ مصوب در خراسان‌شمالی آغاز شد

معاون توسعه بازرگانی سازمان جهاد کشاورزی خراسان‌شمالی گفت: توزیع نامحدود مرغ منجمد با نرخ مصوب در تمامی فروشگاه‌های شهرستان‌های استان آغاز شده و این محصول به قیمت هر کیلوگرم ۲ میلیون و ۵۵۰ هزار ریال در اختیار مردم قرار می‌گیرد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی خراسان شمالی، احد مرادی اظهار کرد: اکنون توزیع مرغ منجمد در استان بدون محدودیت انجام می‌شود و هر میزان تقاضا در بازار وجود داشته باشد، تامین و در اختیار فروشگاه‌های عرضه‌کننده قرار خواهد گرفت.

 

وی با تاکید بر مناسب بودن ذخایر مرغ منجمد در استان افزود: هیچ‌گونه نگرانی در خصوص تامین مرغ وجود ندارد و انبارهای ذخیره‌سازی از موجودی کافی برخوردار هستند.

 

معاون توسعه بازرگانی سازمان جهاد کشاورزی خراسان‌شمالی گفت: اجرای این طرح نقش موثری در ایجاد تعادل میان عرضه و تقاضا و همچنین ثبات‌بخشی به بازار این محصول خواهد داشت و مردم می‌توانند مرغ مورد نیاز خود را با قیمت پایین‌تر تهیه کنند.

 

وی افزود: این اقدام با هدف پایداری عرضه، تنظیم قیمت‌ها و حمایت همزمان از تولیدکنندگان و مصرف‌کنندگان، با برنامه‌ریزی سازمان جهاد کشاورزی و ستاد تنظیم بازار در حال اجرا است.

 

مرادی تصریح کرد: مدیریت مناسب عرضه و تقاضا و جوجه‌ریزی‌های انجام شده در ماه‌های اخیر، در ثبات بازار مرغ موثر بوده و با تداوم این روند انتظار می‌رود در روزهای آینده نیز بازار با آرامش بیشتری همراه باشد.

 

وی بر لزوم صیانت از حقوق مصرف‌کنندگان تاکید کرد و افزود: به مدیران شهرستان‌ها ابلاغ شده است تا بازرسی‌ها و نظارت بر بازار را تشدید کنند و با هرگونه گران‌فروشی یا عرضه خارج از نرخ مصوب برخورد شود.

 

معاون توسعه بازرگانی سازمان جهاد کشاورزی خراسان‌شمالی گفت: در روزهای عادی روزانه ۴۵ تا ۵۵ هزار قطعه مرغ گرم معادل حدود ۸۰ تن وارد بازار استان می‌شود و در برخی ایام این میزان حتی به ۷۰ هزار قطعه در روز نیز رسیده است.

 

وی یادآور شد: اکنون ۱۳۳ واحد مرغداری فعال با ظرفیت تولید بیش از چهار میلیون و ۱۱۷ هزار قطعه در هر دوره در سطح خراسان‌شمالی فعالیت دارند.

  • گروه خبری : استان خراسان شمالی
  • کد خبر : 265887
کلمات کلیدی
مرضیه کوشش خراسان شمالی
خبرنگار

مرضیه کوشش خراسان شمالی