قیومی:
توانمندسازی زنان روستایی، ریلگذار تحول اقتصادی در جوامع محلی است
مشاور وزیر جهاد کشاورزی در امور زنان و خانواده با تأکید بر اثرگذاری طرح توانمندسازی زنان روستایی و عشایری، گفت: اجرای این طرح میتواند مسیر مشارکت فعال زنان در اقتصاد روستا و افزایش تابآوری معیشتی خانوارهای روستایی را هموار کند.

به گزارش پایگاه اطلاعرسانی وزارت جهاد کشاورزی، طاهره قیومی، مشاور امور زنان و خانواده وزیر جهاد کشاورزی در جریان سفر کاری خود به استان گیلان با حضور در شهرستانهای صومعهسرا و رشت، از روند اجرای طرح توانمندسازی زنان روستایی و عشایری بازدید و ظرفیتهای این طرح را در توسعه پایدار جوامع محلی بررسی کرد.
قیومی در حاشیه این بازدید با تأکید بر اینکه «توانمندسازی اقتصادی زنان، ستون توسعه پایدار روستاهاست»، تصریح کرد: ما با سرمایهگذاری هدفمند روی زنان روستایی، نهتنها ظرفیتهای مغفولمانده تولیدی را احیا میکنیم، بلکه به ارتقای عزتنفس، استقلال مالی و نقشآفرینی اجتماعی زنان نیز کمک میکنیم.
مشاور وزیر، صندوقهای اعتبارات خرد را یکی از مهمترین بسترهای اجرای این سیاست دانست و افزود: این صندوقها توانستهاند زنان روستایی را از حاشیهنشینی اقتصادی خارج کرده و به کنشگران فعال تولید و اقتصاد محلی تبدیل کنند.
در این سفر، قیومی از دو صندوق فعال در گیلان بازدید کرد، صندوق اعتبارات خرد کوثر در روستای شیخمحله شهرستان صومعهسرا با ۳۲ عضو و صندوق اعتبارات خرد پیربازار در شهرستان رشت با ۲۰ عضو.
او ضمن بررسی عملکرد این صندوقها، فعالیت آنان را «نمونه موفقی از همافزایی محلی و خوداتکایی زنان» ارزیابی کرد.
وی با بیان اینکه «حمایت هدفمند از زنان روستایی، نقش آنان در اقتصاد خانوار و امنیت غذایی کشور را پررنگتر میکند»، افزود: توسعه پایدار بدون مشارکت زنان ممکن نیست. وزارت جهاد کشاورزی بر اساس همین باور، توانمندسازی زنان را در اولویت سیاستگذاریهای خود قرار داده است.
قیومی در پایان با اشاره به سیاستهای کلان دولت در عدالت اجتماعی و ارتقای سطح معیشت، بر تداوم حمایت از صندوقها، ارائه آموزشهای مهارتی، ایجاد زنجیره ارزش در تولیدات زنان و تسهیل دسترسی به بازارهای فروش تأکید کرد.
نظر دهید