تخریب ۱۲ مورد ساخت و ساز غیرمجاز در اراضی کشاورزی محمودآباد
مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان محمودآباد گفت: در راستای اجرای تبصره ۲ ماده ۱۰ قانون حفظ کاربری اراضی، همکاران امور اراضی شهرستان با همکاری مأمورین انتظامی و به دستور دادستان، نسبت به قلع و قمع موارد غیرمجاز در بخش سرخرود اقدام کردند. این عملیات شامل ۱۲ مورد دیوار کشی و بنای نیمه کاره معادل ۲۰ قطعه تفکیکی بود.
به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان مازندران، بهرام لطفالهنیا سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان محمودآباد خبر داد: در اجرای احکام قانونی و بهمنظور صیانت از اراضی زراعی و باغی، عملیات تخریب ساخت و ساز های غیرمجاز در بخش سرخرود انجام شد.
سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان محمودآباد افزود: این اقدام شامل قلع و قمع ۱۲ مورد دیوار و بنای نیمهکاره به مساحت حدود ۱۴ هزار و ۳۱۰ مترمربع بود که طبق تبصره دو ماده ۱۰ قانون حفظ کاربری اراضی کشاورزی، تخلف محسوب شده و با دستور مقام قضایی اجرا شد.
لطفالهنیا با تأکید بر اینکه اراضی کشاورزی سرمایه تولیدی شهرستان هستند، تصریح کرد: صیانت از خاک و زمین کشاورزی یک وظیفه قانونی و ملی است و هرگونه ساخت و ساز غیر مجاز در این بستر با برخورد قاطع و قانونی مواجه خواهد شد. از همه شهروندان درخواست داریم پیش از هر اقدامی، موضوع را از طریق امور اراضی استعلام کنند.
در سالهای اخیر، افزایش ساخت و ساز های غیرمجاز در اراضی حاصلخیز، تهدیدی جدی برای امنیت غذایی و ظرفیت تولید محسوب میشود. جهاد کشاورزی محمودآباد اعلام کرد که نظارتها و گشتهای حفاظتی به صورت مستمر ادامه خواهد داشت.