• 1403/08/22 - 12:23
  • - تعداد بازدید: 2
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

برداشت به از باغات شهرستان شهربابک

شهربابک یکی از قطب های تولید این محصول در استان است که برداشت آن تا اواسط آذر ماه ادامه دارد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان کرمان، سید علی وزیری مدیر جهاد کشاورزی شهرستان شهربابک گفت: این شهرستان دارای 600هکتار درخت به بوده و پیش بینی می شود میزان 4200 تن محصول برداشت شود .

 وزیری اظهار کرد: مهمترین و بیشترین ارقام به دراین شهرستان اصفهانی، کدویی، تالاری ومحلی است.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان شهربابک افزود: منطقه بنه یکه بیشترین میزان تولید این محصول رابه خود اختصاص داده و محصول تولیدی این منطقه پس از برداشت به استان‌های تهران، اصفهان و شهرهای همجوار عرضه می‌شود.

 وی همچنین دلیل کاهش ۵۰ درصدی این محصول را نوسانات دمایی و قطعی برق بیان کرد.

سید علی وزیری افزود: به تولید شده در شهرستان با توجه به کیفیت، طعم و عطر، از بازارپسندی خوبی برخوردار بوده و در بازارهای داخل شهرستان های همجوار و استان های تهران، اصفهان، یزد و فارس به فروش می سد.

مدیر جهاد کشاورزی شهربابک اظهار داشت: قسمتی از این  محصول  نیز توسط بانوان و کارخانجات به صورت برگه خشک شده به ، مربا و چای به فرآوری و به بازار  فروش عرضه می گردد. دانه های به نیز به عنوان یک داروی گیاهی در بخش طب سنتی به مصرف می رسد.

 

  • گروه خبری : استان كرمان
  • کد خبر : 187783
کلمات کلیدی
روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان کرمان رویا رنجبرزاده
خبرنگار

روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان کرمان رویا رنجبرزاده