اشتغال در بخش کشاورزی کلید رهایی از وابستگی
مدیر جهادکشاورزی نیشابور از تحقق بیش از ۷۵ درصد تعهد اشتغال زایی در بخش کشاورزی این شهرستان در سال ۱۴۰۴ خبر داد.
به گزارش پایگاه اطّلاع رسانی وزارت جهاد کشاورزی و به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی، علی مبارکی معاون سازمان و مدیر جهادکشاورزی نیشابور در رابطه با اشتغالزایی در بخش کشاورزی گفت: کشاورزی یکی از بخشهای سهگانه اقتصاد است که به طور مستقیم با امنیّت غذایی کشور و تامین نیازهای خوراکی خانوارها در ارتباط است.
وی افزود: در سال ۱۴۰۴ تعداد ۳۰۴ مورد تعهّد ایجاد شغل در بخش کشاورزی داشتیم که بیش از ۲۰۰ مورد که معادل ۷۵ درصد است، محقق شد.
وی اذعان داشت: عمده ی این اشتغال زایی در حوزه تسهیلات پرداختی، تأمین نهاده ها، صدور مجوز فعالیّت و آموزش انجام شده است.
وی عامل مهاجرت و عدم جذابیّت رستههای شغلی را در کنار شرایط خاص هر منطقه در تعیین نرخ بیکاری تاثیر گذار دانست و خاطر نشان کرد: شرایط اشتغال در شهرستان نیشابور نسبتاً مطلوب است اما ضرورت دارد با راه اندازی شرکتهای صادراتی و توجه به صنایع تبدیلی و تکمیلی ایجاد و تثبیت اشتغال را شاهد باشیم.
نظر دهید