• 1405/02/12 - 14:52
  • - تعداد بازدید: 16
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

استفاده از ظرفیت تشکل ها در امنیت غذایی خراسان رضوی

رئیس سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی بر استفاده از ظرفیت های مردمی و تشکل ها در تامین امنیت غذایی جامعه تاکید کرد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت جهاد کشاورزی و به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی، مجید جعفری رئیس سازمان در جلسه شورای معاونین و مدیران سازمان گفت: در شرایط کنونی لازم و ضروری است که از ظرفیت تشکل ها در مدیریت امور استفاده کنیم.
 
 جعفری ادامه داد: ظرفیت‌های قانونی خوبی برای تشکل‌ها وجود دارد و اگر بتوانیم از این ظرفیت‌ها به خوبی استفاده کنیم، ارتباط تشکل‌ها با مرجع قانون گذاری و مراجع اجرایی نزدیک‌تر و محکم‌تر خواهد شد.
 
وی ادامه داد: سازمان جهاد کشاورزی در چهارچوب قوانین و با در نظر گرفتن علاقه و توان تشکل‌ها، امور را به بخش خصوصی واگذار می کند .جعفری گفت: در اموری مانند تنظیم بازار و آموزش های تخصصی به حضور بخش خصوصی و توان آن نیازمند هستیم 
 
 
رئیس سازمان تاکید کرد: تمام تلاش خود را برای تقویت و حمایت از تولید و تشکل ها به کار خواهیم بست.
 
جعفری بر ظرفیت تشکل هایی مانند اتحادیه های تعاونی تولید و روستایی اشاره کرد و ادامه داد: اتاق اصناف،نظام مهندسی و بخصوص بسیج تاکنون بسیار خوب در کنار ما بوده اند ولی بسیاری از امور باید با کمک این بخش ها صورت پذیرد.
 
در پایان رئیس سازمان به تمام مدیران دستور سازمانی داد که ساز و کار واگذاری امور مربوط به هز بخش سریعا تهیه و نسبت به مشارکت مردمی اقدام عاجل صورت گیرد.
 
 
  • گروه خبری : استان خراسان رضوی
  • کد خبر : 261455
کلمات کلیدی
قناد خراسان رضوی
خبرنگار

قناد خراسان رضوی