• 1404/02/16 - 12:14
  • - تعداد بازدید: 5
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

استان سیستان و بلوچستان ظرفیت چشمگیری برای افزایش تولید گوشت دارد

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان سیستان و بلوچستان: در سال گذشته شاهد افزایش محسوسی در حجم تولید و تأمین گوشت در استان بودیم. به طوری که این رقم از حدود ۴۶ هزار تن در سال ۱۴۰۲ به ۷۱ هزار تن در سال ۱۴۰۳ رسید.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان سیستان و بلوچستان، رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان سیستان و بلوچستان در جلسه ستاد هماهنگی امنیت غذایی کشور در خصوص آخرین وضعیت تولید و تأمین گوشت قرمز در استان، اظهار داشت: در سال گذشته شاهد افزایش محسوسی در حجم تولید و تأمین گوشت در استان بودیم. به طوری که این رقم از حدود ۴۶ هزار تن در سال ۱۴۰۲ به ۷۱ هزار تن در سال ۱۴۰۳ رسید.

علیرضا دهمرده با برجسته کردن ظرفیت‌های موجود در زنجیره تولید، پرواربندیها، کشتارگاه‌ها، قرنطینه و بسته‌بندی گوشت در استان، گفت: ما با بهره‌گیری از این زیرساخت‌ها و بدون نیاز به سرمایه‌گذاری جدید، می‌توانیم به عنوان یکی از استان‌های پیشرو در تأمین گوشت مورد نیاز کشور، نقش مؤثری ایفا کنیم.

وی ادامه داد: بر اساس سند گوشتی که در استان تدوین شده و با هماهنگی تمامی دستگاه‌های ذی‌ربط از جمله سازمان برنامه و بودجه، استانداری، صمت و گمرک اجرا می‌شود، با هدف این که بتوانیم حداقل ۵۰ هزار تن از نیاز کشور به گوشت قرمز را در سال جاری از طریق استان تأمین کنیم.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان سیستان و بلوچستان همچنین به نقش استان در توسعه بخش‌های دیگر کشاورزی اشاره کرد و گفت:  تأمین گوشت در کنار موز و خرما به عنوان محورهای توسعه استان در بخش کشاورزی هدف گذاری شده که این موضوع نشان از جایگاه ویژه استان در این حوزه‌ها دارد. 

  • گروه خبری : استان سیستان و بلوچستان
  • کد خبر : 198446
کلمات کلیدی
مصطفی حمزه ای روابط عمومی  جهادکشاورزی سیستان وبلوچستان
خبرنگار

مصطفی حمزه ای روابط عمومی جهادکشاورزی سیستان وبلوچستان