• 1405/03/10 - 09:25
  • - تعداد بازدید: 22
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

آغاز عملیات برداشت جو در شهرستان زرقان

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان زرقان از آغاز برداشت جو در سطح ۱۰ هکتار از مزارع در این شهرستان خبر داد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان فارس، غلامعلی بوذرجمهر با اعلام این خبر تصریح کرد: بر اساس ارزیابی‌های میدانی و برآورد عملکرد در واحد سطح، پیش‌بینی می‌شود در سال جاری بالغ بر ۲۰ هزار تن جو از مزارع این شهرستان برداشت و روانه بازار مصرف شود.

 

وی در ادامه افزود: در سال زراعی جاری، مجموع سطوح زیر کشت جو در این شهرستان بالغ بر ۱۰ هزار هکتار است که از این میزان، ۵ هزار هکتار به کشت جو آبی و ۵ هزار هکتار نیز به کشت جو دیم اختصاص یافته است.

 

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان زرقان خاطر نشان کرد: انتخاب ارقام مناسب با اقلیم منطقه، نقش بسزایی در پایداری تولید داشته است.

 

در اراضی آبی زرقان، ارقام پربازدهی همچون «بهمن»، «ریحان ۰۳» و «جلگه»و در اراضی دیم، رقم مقاوم «سرارود» از ارقام غالب کشت شده هستند که با توجه به نظارت‌های مستمر کارشناسی و مبارزه با آفات و بیماری‌ها، از کیفیت مطلوبی برخوردارند.

 

بوذرجمهر در پایان یادآور شد: با توجه به قطبیت منطقه در حوزه دامداری، بخش اعظم این تولیدات به عنوان نهاده باکیفیت برای تغذیه دام در واحدهای دامپروری شهرستان و استان مورد استفاده قرار خواهد گرفت که نقش مهمی در کاهش وابستگی به واردات علوفه و پایداری تولید گوشت و شیر دارد.

 

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان زرقان افزود: برداشت محصول جو در شهرستان زرقان تا پایان خردادماه ادامه خواهد داشت و پس از آن، کشاورزان خود را برای کشت‌های تابستانه آماده می‌کنند.

  • گروه خبری : استان فارس
  • کد خبر : 268355
کلمات کلیدی
روابط عمومی جهاد کشاورزی فارس اشتری
خبرنگار

روابط عمومی جهاد کشاورزی فارس اشتری