شناسایی صدها مورد تغییر کـاربری غیرمجاز در استان همدان
فرمانده یگان حفاظت اراضی کشاورزی استان همدان از شناسایی ۴۴۰ مورد تغییر کاربری غیرمجاز در اراضی کشاورزی این استان در سه ماهه اول سال ۱۴۰۵ خبر داد.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از پایگاه اطلاعرسانی سازمان امور اراضی کشور، سرهنگ علی محمدی گفت: گشت های حفاظت از اراضی کشاورزی شهرستانهای تابعه به منظور پیشگیری و صیانت از اراضی زراعی و باغی استان با گشت زنی های مداوم و رصد اراضی در سه ماهه اول سال جاری موفق به شناسایی ۴۴۰ مورد تغییر کاربری غیرمجاز به مساحت ۱۴.۳ هکتار شدند و برای متخلفان اخطاریه توقف عملیات صادر و در سامانه CMS ثبت شد.
فرمانده یگان حفاظت اراضی کشاورزی استان همدان افزود: به استناد به ماده ۱۰ قانون حفظ کاربری اراضی زراعی و باغ ها هرگونه تغییر کاربری اراضی کشاورزی بدون دریافت مجوز از کمیسیون تبصره یک ماده یک ممنوع بوده و با تمام متخلفان تغییر کاربری غیرمجاز برخورد خواهد شد.
وی از کشاورزانی که قصد اجرای طرح یا احداث بنا در اراضی زراعی و باغی خود را دارند، تقاضا کرد: قبل از هر گونه اقدام برای تغییر کاربری و خرید و فروش اراضی برای اطلاع از روند قانونی به اداره امور اراضی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان خود مراجعه کنند.