تولید بالغ بر۱۳میلیون تن قطعه ماهیان زینتی در سال گذشته
مدیر امور شیلات و آبزیان خراسان رضوی گفت: گسترش بازارهای عرضه به کشورهای همسایه، صنعت پرورش ماهیان زینتی استان را بسیار پرسود کرده است.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت جهاد کشاورزی و به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی، مدیر امور شیلات و آبزیان خراسان رضوی گفت: گسترش بازارهای عرضه به کشورهای همسایه، صنعت پرورش ماهیان زینتی استان را بسیار پرسود کرده است.
محسن برخوردار ادامه داد: بسیاری از سالن های راکد با رونق پرورش ماهیان زینتی خصوصا در کلان شهر مشهد فعال شده و فعالان این بخش از هر فضایی برای گسترش سطح فعال پرورش استفاده می کنند.
برخوردار افزود: در استان خراسان رضوی ۸۳ واحد فعال تکثیر و پرورش ماهیان زینتی وجود دارد که در سال۱۴۰۴ به میزان ۱۳میلیون و ۷۸۴ هزار قطعه انواع ماهیان زینتی تولید شده است و تا پایان سال جاری تولید ماهیان زینتی استان به ۲۰ میلیون قطعه خواهد رسید.
نظر دهید