• 1404/02/20 - 18:40
  • - تعداد بازدید: 84
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
مدیرعامل شرکت خدمات حمایتی کشاورزی:

کود شیمیایی مورد نیاز کشور تامین شده است

مدیرعامل شرکت خدمات حمایتی کشاورزی با بیان این که در حوزه تأمین و تولید کودهای شیمیایی پیشرفت‌های چشمگیری داشته‌ایم، گفت: این کودها نقش مؤثری در مدیریت تنش‌های محیطی مانند سرما، گرما و کم‌آبی ایفا می‌کنند.

 

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت جهاد کشاورزی، حمید رسولی در جریان جلسه شورای مدیران وزارت جهاد کشاورزی که روز شنبه -۲۰ اردیبهشت‌ ماه- با حضور سرزده مسعود پزشکیان رئیس‌جمهوری برگزار شد، بیان کرد: در حوزه تأمین و تولید کودهای شیمیایی پیشرفت‌های چشمگیری داشته‌ایم.

 

مدیرعامل شرکت خدمات حمایتی کشاورزی، با اشاره به اهمیت کودهای شیمیایی در تأمین امنیت غذایی کشور تصریح کرد: این کودها یکی از مطمئن‌ترین و سهل‌الوصول‌ترین مسیرهای تأمین و پایداری امنیت غذایی به شمار می‌روند و طبق گزارش فائو، مصرف مناسب کودهای شیمیایی می‌تواند تولید محصولات کشاورزی را تا ۶۰ درصد و حتی بیشتر افزایش دهد.

 

وی افزود: این کودها نقش مؤثری در مدیریت تنش‌های محیطی مانند سرما، گرما و کم‌آبی ایفا می‌کنند.

 

رسولی به نیاز سالانه کشور به کودهای فسفاته و پتاسه اشاره کرد و افزود: طبق گزارش موسسه تحقیقات خاک و آب کشور، نیاز سالانه به این کودها حدود چهار و نیم میلیون تن است و با تلاش‌های صورت گرفته، برنامه تأمین کودهای شیمیایی به سه میلیون تن ارتقا یافته است.

 

وی از برنامه‌های این شرکت برای افزایش تأمین کودهای فسفاته و پتاسه خبر داد و تصریح کرد: در حال حاضر، میزان مصرف کودهای فسفاته ۴۰۰ هزار تن و پتاسه ۲۰۰ هزار تن است و با افزایش ۳۰۰ تا ۴۰۰ هزار تن در سال اول، می‌توان برنامه‌های خودکفایی را تحقق بخشید.

 

مدیرعامل شرکت خدمات حمایتی کشاورزی به پیشرفت‌های کشور در تولید داخلی کودهای شیمیایی اشاره کرد و گفت: وزارت جهاد کشاورزی در راستای برنامه‌های خودکفایی، نظارت و مجری‌گری ۳۰ پروژه تولید کودهای شیمیایی را بر عهده دارد و از این تعداد، ۲۰ پروژه به تولید رسیده‌اند و ۱۰ پروژه بزرگ دیگر نیز طی دو سال آینده به بهره‌برداری می‌رسند.

 

وی افزود: این اقدام علاوه بر تأمین کامل نیاز کشور، ما را وارد مرحله صادرات کودهای شیمیایی خواهد کرد.

 

رسولی خاطرنشان کرد: این دستاوردها نشان از عزم جدی وزارت جهاد کشاورزی برای تأمین امنیت غذایی پایدار و کاهش وابستگی به واردات دارد.

  • گروه خبری : اخبار روز,اخبار تایپی
  • کد خبر : 198775
مریم  مهدوی
خبرنگار

مریم مهدوی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید