• 1404/12/25 - 14:13
  • - تعداد بازدید: 87
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

۲۵۰۰ بازرسی از نانوایی‌های کرمانشاه از آغاز جنگ رمضان

مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان کرمانشاه با اعلام بیش از ۲۵۰۰ بازرسی از خبازی‌های آن استان در دو هفته ابتدایی جنگ رمضان، گفت: نظارت بر چرخه تأمین نان مصرفی مردم با وجود بمباران‌های دشمن صهیونی _ آمریکایی بی‌وقفه ادامه داشت.

 

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از مرکز اطلاع‌رسانی شرکت بازرگانی دولتی ایران, علی ملکشاهی افزود: به این ترتیب، از آغاز جنگ رمضان تا کنون، تمام واحدهای خبازی استان، حداقل یک‌بار مورد بازرسی قرار گرفته‌اند.

وی با قدردانی از تلاش‌های بازرسان جان‌برکف کارگروه های پایش آرد و نان در شهرستان‌های استان، اعلام کرد: نمایندگان دستگاه‌های ناظر بر چرخه تأمین آرد و نان، با وجود موشک‌باران تمامی شهرستان‌های بزرگ و کوچک استان، پایِ کار ایستادند تا کوچک‌ترین خللی در تأمین نان مردم احساس نشود.

ملکشاهی با تأکید به بازگشت آرامش و شرایط عادی به صفوف نانوایی‌ها در کم‌ترین زمان ممکن، اضافه کرد: در این شرایط که لازمه آن تأمین آرامش مردم است، عرضه نان مورد نیاز سفره خانوارها را علاوه بر نظارت‌های سامانه نانینو، بازرسی‌های میدانی از نانوایی‌ها برای برخورد با تخلفات احتمالی در سطح استان را نیز در دستور کار خود قرار دادیم.

مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان کرمانشاه از مردم خواست تا در صورت مشاهده هر گونه تخلف نانوایی‌ها از جمله تعطیلی خودسرانه، کم‌فروشی، گران‌فروشی و آردفروشی، مراتب را در تماس با شماره ۱۲۴ در میان بگذارند تا در اسرع وقت، مورد بررسی و رسیدگی قرار گیرد.

  • گروه خبری : اخبار سازمانها و موسسات,شرکت مادر تخصصی بازرگانی دولتی
  • کد خبر : 250635
کلمات کلیدی
روابط عمومی مادر تخصصی بازرگانی دولتی زهرا آصف نخعی
خبرنگار

روابط عمومی مادر تخصصی بازرگانی دولتی زهرا آصف نخعی