• 1405/01/12 - 15:51
  • - تعداد بازدید: 20
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

موافقت با صدور بیش از ۱۱ هزار فقره سند اراضی کشاورزی در آمل

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان آمل از موافقت با صدور ۱۱ هزار و ۸۴ فقره سند اراضی کشاورزی از طریق سامانه حدنگاری اراضی کشاورزی (سحاک ) در سال ۱۴۰۴ این شهرستان خبر داد. 

 

 

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی سازمان امور اراضی کشور به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان مازندران، محمد هادی زاده اظهار کرد: در راستای تثبیت مالکیت و صدور سند زمین‌های کشاورزی، در سال ۱۴۰۴ از طریق سامانه حدنگاری اراضی کشاورزی (سحاک) با صدور ۱۱ هزار و ۸۴ فقره سند مالکیت برای اراضی کشاورزی در این شهرستان اعلام موافقت شد.

مدیرجهاد کشاورزی آمل افزود: در این راستا با همکاری سازمان ثبت اسناد و املاک، برای صدور سند مالکیت زمین‌های کشاورزی آمل اعلام موافقت شد.

وی تصریح کرد: سنددار شدن اراضی کشاورزی علاوه بر قانونی شدن حق مالکیت کشاورزان، آثار مثبت دیگری چون جلوگیری‌ از تغییر کاربری اراضی کشاورزی و حل اختلاف بین کشاورزان با هم دارد.

 

به گفته این مقام مسئول سنددار شدن زمین‌های کشاورزی انگیزه فعالیت کشاورزان را بیشتر می‌کند و از سوی دیگر، آنها می‌توانند با سند زمین خود از تسهیلات بانکی برای توسعه کشت و زرع نیز بهره‌مند شوند.

 

  • گروه خبری : اخبار سازمانها و موسسات,سازمان امور اراضی
  • کد خبر : 253556
کلمات کلیدی
روابط عمومی سازمان امور اراضی محمدرضا متین
خبرنگار

روابط عمومی سازمان امور اراضی محمدرضا متین