• 1404/03/10 - 10:11
  • - تعداد بازدید: 75
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

صادرات ۳۲۷ هزار کیلوگرم فرآورده دامی به کشورهای خارجی

مدیرکل دامپزشکی استان زنجان از صادرات بیش از ۳۲۷ هزار کیلوگرم فرآورده دامی از این استان در دو ماه نخست سال ۱۴۰۴ خبر داد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت جهاد کشاورزی و به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان؛ محمدباقر حاج کاظمی، مدیرکل دامپزشکی استان زنجان  از صادرات بیش از ۳۲۷ هزار کیلوگرم فرآورده دامی از این استان در دو ماه نخست سال ۱۴۰۴ خبر داد.
مدیرکل دامپزشکی استان زنجان بیان داشت: طی ماه‌های فروردین و اردیبهشت، استان زنجان با نظارت دامپزشکی موفق به صادرات انواع فرآورده‌های دامی به کشورهای مختلف از جمله قطر، عراق، گرجستان و قزاقستان شده است.
 
وی ادامه داد: براین‌اساس، در فروردین‌ماه، ۲۵ هزار کیلوگرم تخم‌مرغ خوراکی از طریق گمرک شهید رجایی به قطر و ۳ هزار و ۳۰۰ کیلوگرم گوشت مرغ منجمد از طریق گمرک بیله‌سوار به گرجستان صادر شده است.
 
 
حاج کاظمی افزود: همچنین در اردیبهشت‌ماه، ۱۵۰ هزار و ۵۰ کیلوگرم گوشت مرغ منجمد از طریق گمرک خسروی به عراق صادر شده است.مدیرکل دامپزشکی استان زنجان گفت همچنین در اردیبهشت‌ماه، ۹۹ هزار و ۹۵۰ کیلوگرم تخم‌مرغ خوراکی از طریق گمرک شلمچه و گمرک دیر به عراق و قطر و ۲۰ هزار و ۲۰ کیلوگرم پای و پنجه مرغ از گمرک سرخس به کشور قزاقستان صادر شده است.
 
 
وی در پایان تأکید کرد: نظارت دقیق دامپزشکی بر روند بهداشتی و قرنطینه‌ای این محموله‌ها نقش مهمی در حفظ سلامت عمومی و افزایش اعتبار محصولات دامی ایران در بازارهای بین‌المللی داشته است.
  • گروه خبری : استان زنجان,منتخب استانها
  • کد خبر : 200309
کلمات کلیدی
روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان پیمان عارضی
خبرنگار

روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان پیمان عارضی