• 1404/09/26 - 12:11
  • - تعداد بازدید: 74
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
نماینده ولی‌فقیه در نشست با مدیران بانک کشاورزی تاکید کرد:

چشم‌انداز روشن امنیت غذایی کشور در گرو عملکرد بانک کشاورزی است

نماینده ولی‌فقیه در وزارت جهاد کشاورزی بر نقش تعیین کننده بانک کشاورزی در حمایت از بخش کشاورزی و آینده امنیت غذایی کشور تاکید کرد.

 

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از روابط عمومی بانک کشاورزی، حجت‌الاسلام والمسلمین سیدحسن ربانی در نشست با مدیران ارشد بانک کشاورزی ضمن تاکید بر اهمیت جایگاه این بانک در رشد و رونق اقتصاد کشاورزی و توسعه پایدار کشور اظهار داشت: بخش کشاورزی ظرفیت بسیار بالایی برای توسعه و شکوفایی دارد و بانک کشاورزی نقش تعیین کننده‌ای در حمایت از این حوزه و آینده امنیت غذایی کشور ایفا می‌کند.

 

وی مهمترین عامل در نبرد اقتصادی و عبور از چالش‌های موجود را اتحاد ملی برای ارتقای تولید ملی دانست و تصریح کرد: خودکفایی در حوزه غذا رابطه مستقیم با رونق بخش کشاورزی و صنایع وابسته دارد و نقش بانک کشاورزی به عنوان بازوی مالی بخش کشاورزی و اصلی ترین نهاد تامین مالی این بخش، انکارناپذیر است.

 

نماینده ولی‌فقیه در وزارت جهاد کشاورزی ضمن قدردانی از عملکرد مثبت، اقدامات اثرگذار و دغدغه مندی مدیران و کارکنان این بانک، اظهار امیدواری کرد با تلاش مضاعف، مدیریت بهینه منابع پایه و استفاده از فناوری‌های جدید بتوانیم به جایگاهی که شایسته کشور و هموطنان است دست یابیم.

 

حمایت بانک کشاورزی از طرح‌های دانش‌بنیان آب و خاک

 

مدیرعامل بانک کشاورزی نیز در این نشست، ضمن ارائه گزارش عملکرد و اقدامات این بانک اظهار داشت: رشد قابل توجه تسهیلات پرداختی به بخش کشاورزی و صنایع وابسته و همزمان درصد بالای تحقق تعهدات تکلیفی، در شرایطی که افزایش سرمایه بانک محقق نشده، منابع و مصارف به ویژه در بخش کشاورزی هماهنگ نیست و مطالبات بانک از دولت نیز همچنان چالشی برای بانک است؛ نشان از تلاش شبانه‌روزی و متعهدانه مدیران و کارکنان بانک کشاورزی و باور آنان به هدف و رسالت این بانک دارد.

 

وهب متقی‌نیا با اشاره به رویکرد بانک کشاورزی در تحول دیجیتال و بهبود تجربه مشتریان و نیز حمایت از طرح‌های دانش‌بنیان در راستای مدیریت منابع آب و خاک، افزود: سپرده‌گذاری در بانک کشاورزی به معنای حمایت از پایداری سفره هموطنان است و به همین دلیل شعار امسال بانک درهماهنگی با شعار سال مقام معظم رهبری، «سرمایه گذاری امروز، امنیت غذایی فردا» انتخاب شده است.

 

وی در ادامه از همراهی و حمایت وزارت جهاد کشاورزی در پیشبرد اهداف بانک قدردانی و اظهار امیدواری کرد؛ با تعامل بیشتر، هم‌افزایی، تشریک مساعی و تقویت بانک کشاورزی بتوانیم بیش از پیش در مسیر توسعه پایدار کشور و تامین امنیت غذایی گام برداریم.

 

  • گروه خبری : اخبار روز,اخبار تایپی
  • کد خبر : 234695
مریم  مهدوی
خبرنگار

مریم مهدوی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید