سرمایهگذاری در منابع انسانی راه نجات کشاورزی است/ تحول آموزش کشاورزی با نگاه شایستهمحور و تخصصگرا
معاون وزیر جهاد کشاورزی و رئیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی (تات) گفت: اگر به دنبال تربیت کشاورزان آینده هستیم، باید بخش آموزش را به عنوان قلب تپنده کشاورزی تقویت و از محدودیتهای ساختاری آن رها کنیم.

به گزارش پایگاه اطلاعرسانی وزارت جهاد کشاورزی، در آیین گرامیداشت هفته آموزش کشاورزی که روز دوشنبه ۱۵ اردیبهشت ماه، با حضور مدیران ارشد کشوری و وزارت جهاد کشاورزی برگزار شد، غلامرضا گلمحمدی به اهمیت بیبدیل منابع انسانی، ضرورت بازنگری در ساختارهای حمایتی و لزوم تقویت جایگاه سازمان تات به عنوان مرجع علمی و آموزشی کشور پرداخت.
رئیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی با اشاره به شعار سال «سرمایهگذاری برای تولید» بیان داشت: یکی از اصلیترین عرصههای سرمایهگذاری، منابع انسانی است و آموزش و انگیزش نیروی انسانی، بهویژه در سازمانهای تخصصی مانند تات، نقشی حیاتی در تحقق امنیت غذایی ایفا میکند.
وی با تاکید بر لزوم نگاه عمیق در حوزه منابع انسانی افزود: سازمان تات، که سه کارکرد تحقیقات، آموزش و ترویج را همزمان پیش میبرد، باید از نگاههای محدود و انسدادهای جذب نیروی انسانی خارج شود.
رئیس سازمان تات از ادغام موفق سه چرخدنده «تحقیقات، آموزش و ترویج» در این سازمان یاد کرد و افزود: اگر کشاورزی کشور از تولید ۲۵ میلیون تن در سالهای ابتدایی انقلاب، امروز به بیش از ۱۳۰ میلیون تن رسیده، این امر مرهون نفوذ دانش و تلاش متخصصان این سازمان بوده است.
وی با اشاره به موفقیتهای مشترک با سایر نهادها تصریح کرد: در سال گذشته، با همکاری معاونت زراعت، معاونت مدیریت منابع، بنیاد مستضعفان و نهادهای دیگر، توانستیم ۷ هزار کشاورز آینده را برای دریافت تسهیلات معرفی و آموزش دهیم که این نمونهای روشن از نتیجه همافزایی در آموزش است.
معاون وزیر جهاد کشاورزی با تأکید بر این که آموزش و توسعه منابع انسانی، حلقه اتصال علم و عمل در کشاورزی است، از مسئولان خواست تا مسیر رشد و توسعه این بخش کلیدی را با تأمین منابع و بازگشایی مسیرهای جذب و انگیزش، هموار کنند.
نظر دهید