• 1404/09/27 - 09:35
  • - تعداد بازدید: 102
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
وزیر جهاد کشاورزی تاکید کرد:

اهتمام دولت چهاردهم بر حمایت از تولید و صیانت از سفره مردم

وزیر جهاد کشاورزی بر اهتمام دولت در پایداری تولید، حمایت از کشاورزان و تقویت بخش کشاورزی تاکید کرد و گفت: این وزارتخانه در انجام مأموریت خود برای تامین امنیت غذایی کشور کوتاه نخواهد آمد.

 

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت جهاد کشاورزی، غلامرضا نوری در جریان سفر به استان قم و در دیدار با حجت‌الاسلام والمسلمین سیدجواد شهرستانی نماینده آیت‌الله العظمی سیستانی در ایران، به ارائه گزارشی از عملکرد بخش کشاورزی در سال گذشته پرداخت و بر عزم جدی دولت چهاردهم برای رفع مشکلات کشور تاکید کرد.

 

وی خدمت محوری و حل مسائل معیشتی مردم را از اولویت‌های اصلی دولت برشمرد و افزود: دولت با اراده‌ای جدی و پایبندی به وعده‌ها، مسیر رفع چالش‌های کشور را دنبال می‌کند.

 

وزیر جهاد کشاورزی بر استمرار تلاش‌های دولت چهاردهم بر حمایت از تولید، صیانت از سفره مردم و تضمین امنیت غذایی کشور تاکید کرد و گفت: این موضوع ماموریتی غیرقابل چشم‌پوشی است.

 

وی بر ضرورت هم‌افزایی مسئولان و بهره‌گیری از رهنمودهای علما و مراجع برای عبور از مشکلات و تحقق اهداف دولت تاکید کرد.

 

وزیر جهاد کشاورزی از پیشرفت‌های قابل توجه بخش کشاورزی خبر داد و گفت: افزایش صادرات محصولات کشاورزی و بهبود شاخص‌های تجاری، موجب بهبود سه میلیارد دلاری تراز تجاری کشور شده است؛ به‌گونه‌ای که این شاخص از منفی ۱۱ میلیارد دلار به منفی ۸ میلیارد دلار رسیده است.

 

وی همچنین با اشاره به مدیریت مناسب امنیت غذایی کشور در جریان جنگ ۱۲ روزه، تأکید کرد: این موفقیت در سایه رهبری حکیمانه مقام معظم رهبری و با بهره‌گیری از رهنمودها و نصایح ایشان و نیز راهنمایی‌های مسئولان عالی نظام محقق شد و بخش کشاورزی توانست نقش مؤثری در تأمین پایدار نیازهای اساسی مردم ایفا کند.

 

بخش کشاورزی ظرفیت‌های فراوانی در توسعه تولید و جذب سرمایه دارد

 

در ادامه این دیدار، حجت‌الاسلام والمسلمین سیدجواد شهرستانی نماینده آیت‌الله العظمی سیستانی در ایران، با اشاره به ظرفیت‌های متنوع و گسترده کشور در حوزه‌های مختلف، به‌ویژه بخش کشاورزی، اظهار داشت: ایران از توانمندی‌های بالایی برای توسعه تولید، افزایش بهره‌وری و جذب سرمایه برخوردار است، که باید با مدیریت صحیح منابع و حمایت از سرمایه‌گذاران، زمینه‌های جذب سرمایه بیش از پیش فراهم شود.

 

وی با تأکید بر ضرورت اصلاح این رویه‌ها، جذب سرمایه‌گذاران خارجی را به‌ویژه از میان شیعیان علاقمند به جمهوری اسلامی ایران، امری ضروری دانست و ابراز امیدواری کرد که با برنامه‌ریزی صحیح، این ظرفیت مغفول‌ مانده فعال شود.

 

نماینده آیت‌الله سیستانی در ایران در پایان خطاب به وزیر جهاد کشاورزی گفت: شما توانایی و ظرفیت انجام این کار را دارید و می‌توانید با اتخاذ سیاست‌های مناسب، گام‌های مؤثری در جهت جذب سرمایه‌گذاران و توسعه سرمایه‌گذاری در بخش کشاورزی کشور بردارید.

  • گروه خبری : اخبار اسلایدی,اخبار تایپی
  • کد خبر : 234792
مریم  مهدوی
خبرنگار

مریم مهدوی

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید