دکتر پزشکیان در جلسه هیات دولت:
حفظ منابع طبیعی اولویت دولت چهاردهم است

رئیسجمهور با اشاره به ضرورت توسعه اقتصادی کشور در کنار حفظ منابع طبیعی تاکید کرد: حفظ محیط زیست و توجه به آن جزو شاخصهای اساسی توسعه در هر کشوری است و اگر با محیط زیست برخورد خشنی صورت گیرد حتما طبیعت هم با ما برخورد خشن خواهد کرد.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از پایگاه اطلاعرسانی دولت، مسعود پزشکیان در جلسه یکشنبه هیات دولت، با تاکید بر ضرورت حفظ محیط زیست و با بیان این که منابع طبیعی به هیچ عنوان نباید آسیب ببیند، اظهار داشت: تخریب منابع طبیعی، خط قرمزهای ماست و مقامات دولت و استانداران در هر حالتی باید از حریم منابع طبیعی دفاع کنند. جنگل و فضای سبز جای کارخانهسازی نیست و اجازه نمیدهیم در حریم جنگلها و فضاهای سبز کارخانهسازی شود.
وی همچنین با اشاره به ضرورت توسعه اقتصادی کشور در کنار حفظ منابع طبیعی تاکید کرد: حفظ محیط زیست و توجه به آن جزو شاخصهای اساسی توسعه در هر کشوری است و اگر با محیط زیست برخورد خشنی صورت گیرد حتما طبیعت هم با ما برخورد خشن خواهد کرد.
رئیسجمهور با اشاره به انتخاب استانداران جدید اردبیل و گلستان در این جلسه، بر ضرورت مردمداری استانداران و مقامات حکومت تاکید و تصریح کرد: ضمن آرزوی موفقیت برای استانداران جدید به آنها توصیه میکنم که در همه تصمیمها و اقدامهای خود صلاح و منافع مردم را لحاظ کنند. هدف ما از تصدی این مسوولیتها، خدمت به مردم و کسب رضایت آنهاست، لذا باید به گونهای رفتار کنیم که مردم از اقدامات، اخلاق و گفتار ما رضایت داشته باشند.
وی با اشاره به موقعیت مرزی استانهای اردبیل و گلستان، بر لزوم تسهیل در تبادلات و نیز رونق بخشیدن به بازارچههای مرزی تاکید کرد و گفت: این دو استان ظرفیتهای زیادی برای توسعه اقتصادی دارند و لازم است به توسعه تجارت مرزی در استانهای مرزی توجه ویژه شود.
در جلسه امروز هیات دولت آقایان مسعود امامی و علیاصغر طهماسبی با معرفی وزیر کشور و رای اعتماد هیات وزیران به ترتیب به عنوان استانداران اردبیل و گلستان منصوب شدند و رئیسجمهور در پایان جلسه ضمن قدردانی از استانداران قبلی، برای استانداران جدید آرزوی موفقیت کرد.
نظر دهید